Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda Mamaa

Wkurzyła mnie teściowa w galerii - nie na miejscu..

Polecane posty

Moja teściowa pracuje w galerii jako sprzątaczka. Zawsze miała bzika na punkcie czystości. Oni zawsze chodzą wyprasowani nawet najdrobniejsze ciuszki. Ale nie o to się rozchodzi. Byłam dzisiaj z córeczką - (9 MIESIĘCY) u mamy, mała coś jadła, pobrudziła się oczywiście - normalne u małych dzieci. Prosto od mamy pojechałysmy do domu . Po drodze spotkałam ojca małej i poszliśmy do galerii na zakupy . Ja poszłam na chwilę do sklepu dziecięcego a On z małą czekali na ławeczce. Wychodzę a teściowa robi swojemu synowi awanturę jak mała może chodzić brudna!! On do niej mówi mamo nie przesadzaj - wiesz co wychodzę już jk masz tak gadać. A ona afera na całą galerię , że mamy ją czysto ubierać ( mała nigdy nie chodzi brudna - tylko dzisiaj się zdażyło , nawet nie można nazwać tego brudem. To tylko mała plamka na nogawce od spodni...;/ Ludzie przecież to jest małe dziecko , zawsze się pobrudzi , a ja nie będę specjalnie leciała do domu żeby małą przebrać i wracać s powrotem do galerii ... To nie jest miss świata że musi chodzić jak modelka... Ja na szczęście tego nie słyszałam ale jak ona mnie zobaczyła powiedziała tylko do niego - pogadamy sobie w domu. I poszła. Dopiero po pdrodze powiedział mi jak było... Ludzie powiedzcie mi czy przesadzam?? Przecież dziecko nie było znowu BRUDNE ;/ I zdażyło się to pierwszyraz - mała plamka.

Gość tres bien
No wiesz- my Twojego dziecka nie widzimy, może Twoja teściowa przesadza a może być i tak, że Tobie wydaje się, że jesteś czysta a jesteś fleją.

uwierz że tak nie jest ;D zawsze wszystko czyste, mała ma rzeczy wyprasowane, wyyprane , buźka czysta a tesciowa jest po prostu deczko stuknieta

Gość ale masz ,,,,
fajowe problemy,zazdroszcze! a tak na serio,no tak znow temat o tesciowej! badz madra i nie obgaduj jej juz tyle:(

Gość cadcadc
Twoja teściowa ma fobię lub kompleksy. Tyle w temacie.

Gość różafruża29
młoda mama i jej problemy:O dziewczyno dorosnij skoro juz masz dziecko:O bo jak czytam te twoje opowiesci to jakbym słyszała gowniary z gimnazjum:O

Gość do mlodej mamy
na serio wydorosnij!

Gość yhyyyyyy
I błędy też jak z gimnazujm - "s powrotem" ??? WTF?

Gość dederede
Ona ledwo gimnazjum ukonczyla i w ciaze zaszla. Edukacja kuleje to i bledy robi jak gowniarz - "tylko dzisiaj się zdażyło" :O Wez ty sie dziewucho ogarnij, popracuj nad soba. Jak tak niechlujnie ubierasz dziecko jak piszesz, to tesciowa miala racje! :P

Gość bbettiixx
tesciowa to temat rzeeeeka .

Gość bbettiixx
i lrada naucz sie NIE PRZEJMOWAC TESCIOWA nie warto,uwierz mi .rob co do ciebie nalezy a ja olej . i wtedy bedziesz szczesliwa :)

Gość na pszut!!!!!!!
a ty ile masz lat ?13? kobieto jakbys była mentalnie i emocjonalnie dojrzala to bys tesciowej gadki miala głebokio w duuupie a nie wyła na cała kafetyerie, co jeszce moze tabletki uspoakajające musialas wziąśc? wy w ogole nie jestescie przygotowani do zycia na tym swiecie a tym bardziej na macierzyntwo jesli takimi sytuacjami sie przejmujesz i robisz problemu, żallll

Jestemgówniara bo pisze na OTWARTYM forum?? :D Za to Wy jesteście niedorozwinięte, bo piszecie obelgi na podstawie nicku . A ja mam na was wyjebane i będę pisać co chce i kiedy chce :D ;]

Gość grrrrr........
Przy nastepnej okazji powiedz tesciowej ze dzieci dziela sie na czyste albo szczesliwe ;)... moja corka nalezy do tej drugiej kategorii :P i bardzo sie z tego ciesze, a ewentualne komentarze ludzi mam gleboko w powazaniu, czego i Tobie, autorko, zycze ;)

Gość hehe miałam to samo
napisać co grrrrrr ale mnie uprzedziła nie słuchaj głupich babolców moje dziecko usmolone cały czas chociaż przebieram myję to przed samym wyjścien na spacer potrafi całą buzię długopisem pomazać :(

No właśnie, ja wiem i dlatego się tak oburzyłam ! Przecież niemowlaka nie upilnujesz i nie bedziesz co 5min przebierała,bo by Ci ubrań z szafy nie starczyło..Masakra jak to babsko mnie wkurza..:)

Gość hehe miałam to samo
:) moja teściowa też mnie wkurza nie jesteś sama pozytywne fluidy dla ciebie i wrzuć na luz nie przejmuj się babolcem niech gada co chce :)

Gość do mloda mama
Mloda Mama,jaka tesciowa?????????????????????? przeciez ty mały kurwiszonie nie masz slubu z ojcem swojego dziecka wiec jaka tesciowa??? pierdolnij baranka ty dupodajko :O

Gość gbjjbfds
O matce chlopaka piszesz tesciowa, ale juz chlopaka nie nazywasz mezem, tylko ojcem dziecka

Najlepsza rada: olać. Ja się tego nauczyłam, mimo że teściowa jest spoko, tylko czasami jej coś odbije. Żadne racje do niej nie przemawiają, więc ja nie tracę energii i nie wdaje się w żadne dyskusje. Zabrałabym dzieciaka do auta/domu i pożegnała się z teściówką.

Gość przeciez to pierwsza
kretynka kafeterii :D:D:D:D Bledy walisz jakbys zadnej szkoly nie skonczyla. Chyba, ze taka w krzakach jak sobie dzieciaka majstrowalas :P

Ja jak ide z wizyta do kogos to zawsze biore ubranko dla syna na przebranie. Dziwie sie Tobie i mezowi, ze nie wstyddziliscie sie zabrac ubrdzone nawet troche dziecko do galerii gdzie jest mnostwo ludzi... :O

Gość syfiara wstretna
jestes najwidoczniej i tyle :O

jagoda to nie jest tak, ta plamka była niewidoczna, a ja nie chciałam specjalnie wracac sie do domu zeby przebrac dziecko i wracac do galerii... mimo tego dziecko nigdy u mamy sie nie brudzi to byl jeden raz

Gość robertcbbs
dlaczego piszesz tesciowa? przeciez bez slubu jestes to o jakiej tesciowej piszesz?

Gość hienka mała
litosci, dziewczyno osmieszasz sie i tyle:O co chcialas sie pochwalic ze masz gacha i "tesciowa" pierdolisz jak potłuczona, w sumie nic nowego:O