Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **)

Widzieliście już nowy film śledczy pani Anity Gargas?

Polecane posty

Gość **)

Dzisiaj do Gazety Polskiej dołączony był pierwszy film śledczy "10.04.10" o katastrofie w Smoleńsku. Co o nim myślicie? Osobiście uważam,że film jest bardzo ciekawy i wnosi wiele nowych faktów.Pani Anicie Gargas i współtwórcom należy się wielkie uznanie.Wykonali kawał dobrej roboty. :)

Gość **)
@Ptasiek nastroszony- epitety,które podajesz pasują do jednej partii,a do której to należał Naczelny ORTOGRAF w tym kraju,zwany również Bruździsławem Gafą. O tej partii śpiewa Firma - i to będzie chyba hit roku 2011: http://www.youtube.com/watch?v=YHXKXO1SBeQ

Gość **)
@Shatyn,bo chyba nie oglądałeś. Chociażby zeznania naocznych świadków katastrofy Polaków i Rosjan. Fakty,dotyczące tego co działo się na wieży kontrolnej,o próbach zastraszania świadków,o warunkach technicznych lotniska,wyjaśnienia ekspertów o nieprawidłowości prowadzonego dochodzenia,o aresztowaniu polskiego reportera,o tym w jaki sposób odbywał się transport ciał,o inwigilacji polskich dyplomatów,czy choćby również o zachowaniu premiera Tuska i wiele innych. Shatyn czy mam ci opowiedzieć cały film? Jeśli jesteś ciekawy konkretów to poprostu obejrzyj film.Polecam.

Gość jakieś bzdury, tendencyjny
nie warto sobie zawracać nim głowy, zbliżają się wybory...

Gość Ola_Monola
PTASIEK,TO ZNOWU TY ?NIE ZMIENIAJ TAK CZĘSTO NICKÓW,BO CI NIE ZAPŁACĄ.

Gość Adonay, Eloim, Ariel
A po chuj mamy się takim gównem zajmować? Pismaczyny maglują temat już od roku. Przyssali się do niego jak vampiry. Co taka pipa może wiedzieć? Więcej niż powołane służby śledcze? Nie. Wkurwiają mnie takie szmaty, bo się lansują ze swoimi bezwartościowymi filmikami na tragedii. Ludzie już rzygają tym Smoleńskiem. Niech dziwka zacznie jeszcze pod kościołem sprzedawać koszulki ze spadającą kaczką z przetrąconym skrzydłem :O

Gość **)
Recenzja żywcem skopiowana z Gów.a Wyborczego,czyli Gazety Aborczej. Nic dziwnego,że masz Shatyn takie poglądy skoro czytasz śmieci. Porządni ludzie takich gazet nie kupują. A tobie wyprano mózg,bo już własnego zdania nie potrafisz napisać,tylko kopiujesz z gazu wyborczego.Śmieciami nikomu nie zainponujesz.

Gość inteligentny człowiek
czyta wszystko. szkoda że o tym nie wiesz.

Gość recenzja filmu jest
dobra. sam odniosłem podobne wrażenia jak autor recenzji.

Gość **)
Krytykujesz i nawet nie wiesz co,bo nawet tego filmu nie oglądałeś...

Gość jak widze wiesz lepiej
co widziałem a czego nie widziałem:O

Gość to taka pisiowa
przypadłość. oni wiedza lepiej czego ludzie chcą, co myślą, co widzieli a co powinni zobaczyć. mało. oni wiedzą jakie wnioski, jedynie słuszne, powinni wyciagać:O

Gość **)
Mogę zadać ci kilka pytań z tematyki filmu,ale chce ci oszczędzić dalszej kompromitacji.

Gość azery;
i nie zapomnijcie jak wnioski powinniscie wyciagnąc. niech was ręka boska broni, żeby podobne jak czuchnowski!!!!!!!

Gość moja wdzięcznośc nie
ma granic:D:D:D:D

Gość azery;
podszywie lepiej ci? Czuchnowski dziennikarz wybiorczej wiec krytykuje wszysko co nie zgadza sie z tym co gazeta i TVN wtlukli spoleczenstwu w glowe!

Gość tylko przez wrodzoną
skromność pani Gargas nie zajęła się takimi drobiazgami jak błędy pilotów, podobienstwo sytuacji do tej z lotu do Gruzji, obecności Błaska w kokpicie, organizacją wizyty przez Kancelarię Prezydenta i jej odpowiedzialnośc za wsadzenie VIP-ów do jednego samolotu, itp, itd :O

Gość a może czuchnowski
ma racje? pewnie o tym nie pomyslałeś nawet. dobranoc.

Gość azery;
A moze Gargas ma racje Pomyslales o tym? Ja biore wszysko pod uwage w zamach nie wierze ! Ogladales film?

Gość **)
Inteligentny,myślący człowiek nie wyciągnie takich wniosków jak Czuchnowski(redaktor,który pisze na zlecenie). Ten film skłania do refleksji chociażby na temat WYPOWIEDZI ŚWIADKÓW I EKSPERTÓW, które w tym filmie pokazano. Osoby te nie były związane z żadną partią. Która z tych wypowiedzi nie ma waloru świadectwa?

Gość obejrzałem, ale niestety
Pani Gargas jest reporterem, o lotnictwie nie ma zielonego pojęcia. Z punktu widzenia reportera na miejscu zdarzenia, film mieści się w pewnych ramach, ale nijak to się ma do poznania prawdziwych przyczyn. Nawet wniosków z wywiadów ze swoimi rozmówcami nie potrafi wysnuć, w sumie miernota. Kasa jednak za to się należy, cóż kobitka kuta na cztery nogi, ale grunt to przedsiębiorczość.

ale ciekawsze jest to, ze pani Gargas mimochodem potwierdza winę pilotów

Pani Gargas na usługach Tuska??? Płaci jej? ile?

Gość **)
I jeszcze słówko do @tylko przez wrodzoną-jak widzę nie masz bladego pojęcia kto jest odpowiedzialny za organizację wizyty 10.04.10.W tym rzecz,że ta osoba i osoby z nią związane nie poniosły do dziś żadnych konsekwencji i mają się bardzo dobrze. Radzę więcej czytać,a nie recytować palikotowe teorie.

Gość **)
Do @obejrzałem,ale... Nie obejrzałeś,bo piszesz głupoty. Proszę cię nie kompromituj się.

Gość jkgjflfjklsjfkle
**) -- Czego ten film dowodzi według ciebie ?

Gość ja se w łikend ogladne
Tylko fragmenty przejrzałem i powiem ci , że jak ktoś pokazuje swoją twarz i podpisuje się swoim nazwiskiem pod tym co mówi to zawsze to czemuś dowodzi. To jest przeciwieństwo informacji podawanych przez GW, gdzie często coś wiadomo od kogoś "co pragnie zachować anonimowość" lub "nieoficjalnie" lub "z przecieków". Nie dość że GW wymyśla kłamstwa to jeszcze tygodniami polemizują z wymyślonym przez siebie kłamstwem a na sprostowanie już nie mają miejsca.

Gość **)
Bardzo wielu rzeczy ,gdybyś oglądał to nie zadawałbyś takich pytań. Zanim zaczniesz wklejać kolejne bzdety "tuskowej ferajny",obejrzyj film,może coś zrozumiesz z otaczającej cię rzeczywistości.Czekam na twój osobisty komentarz odnośnie wypowiedzi i świadków ekspertów.