Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badaniaaaa

badania krwi jakie mam zrobic proszę o pomoc

Polecane posty

Gość kamila czy ja dobrze widzę?
nie wiem czy tu jeszcze zajrzysz, ale odpisuję. ta morfologia nie jest za dobra. masz za mało leukocytów, limfocyty jeśli 16 to sporo za dużo chyba ze się pomyliłaś i miało być 1,6. reszta może być ale musisz iść koniecznie do lekarza? jak się ogólnie czujesz? masz jakieś dolegliwości?

" [zgłoś do usunięcia] Coralick max... S P I E R D A L A J!!! Diabeł wie wszystko, nie wie tylko gdzie kobiety ostrza swoje noże......" Morda w kubeł i na eksport:classic_cool:. Bez badań które polecam nie będzie solidnej diagnozy:P. "badaniaaaa co to za max i czym się skaził?" Obawiam się zę zwiazkami rtęci:O.Ale nic o tym nie pisałem że jestem skażony:O.I do tego badania krwi nie zawsze wykażą zatrucie:O. " [zgłoś do usunięcia] Coralick max jest debilem od raka... ma swoje chore teorie i jak go slucham to mi sie noz w kieszeni otwiera. rak jest wszedzie, kazdy objaw to rak a on sprzedaje na raka swietne leki baran!!! mysle ze jak powiesz ze proby watrobowe to wystarczy. a z jakiego jestes miasta?? ja zawsze robie we Frydzie, tylko nie wiem czy maja oddzial u ciebie. Diabeł wie wszystko, nie wie tylko gdzie kobiety ostrza swoje noże........" To nie moje teorie i mogę przedstawić opracowanie o nowotworach: http://www.faceci.com.pl/r_rak_metody_konwencjonalne.html .Wnioski są jednoznaczne ale zacytowana ma za mały rozumek aby to pojąć:P. A jak jest coś przez zatrucie zwiazkami arsenu to byle badanie tego nie wykryje:P.A tym bardziej jak ktoś się zatruł związkami talu:P.