Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykończona

złe samopoczucie

Polecane posty

Gość Wykończona

Witam, Jestem w 3 miesiącu ciąży i bardzo się źle czuję. Mam ciągłe mdłości i od rana do nocy jestem ospała. Nie daje rady wysiedzieć w pracy ale boję się iść na zwolnienie już teraz ponieważ jestem jedynym pracownikiem jakiego ma moj szef i wątpie, że po macieżyńskim chciałby abym nadal pracowała u niego. Nie chce robić mu problemów ale z drugiej strony nie mam siły siedzieć przez 9h w pracy i się męczyć. Może nie byłoby mi tak ciężko iść na to wolne gdyby nie to, że mój szef jest na prawdę dobrym człowiekiem i nigdy nie robił mi problemów jeśli chciałam coś załatwić czy bralam wolne. Doradźcie mi proszę co wy byście zrobiły na moim miejscu

Gość Wykończona
nie dziekuję ale ty się nie krępuj

Jeszcze 2 , 3 tygodnie i sprawa się polepszy a dolegliwości miną albo złagodnieją, przetrzymaj to dzielnie:), potem powinnaś tryskać energią a jeżeli nie, to przynajmniej nie będzie aż tak jak teraz.

Gość Wykończona
Mam nadzieję, że szybko minie bo jestem nie do życia, to już prawie koniec 3 miesiąca więc może będzie lepiej, chociaż moja siostra miała mdłości jeszcze w 7msc

ja czułam sie tak samo, a moze jeszcze gorzej wszystko minęło w połowie 4 miesiąca, niestety nic na to nie poradzimy, ale za chwilę powinno być lepiej zdrówka

Gość kwiat tamaryszku
powiedz szefowi jak sprawa wyglada, szczerze,ze zle sie czujesz, nie mozesz wysiedziec w pracy-niech zacznie juz szukac zastepstwa, przeszkolisz szybko nowego pracownika i spadaj na L4:O

i moze jeszcze spróbuj pójść na zwolnienie tak na 1 tydzień moze szef Cię nie zabije ja tak robiłam - 3 tyg pracy, tydzień zwolnienia, nabierzesz sił, odpoczniesz

Gość Wykończona
nie wiem czemu ale bardzo spodobała mi się twoja wypowiedź :D chyba dlatego, że wyobraziłam sobie siebie śpiącą, o śnie myślę przez 9h w pracy na dodatek widze 2 kuszące kanapy na przeciwko siebie....

Gość Wykończona
asiamt- w sumie mogę spróbować i iść na urlop tygodniowy, może to coś da....

spróbuj, wiem jak wygląda praca przy wielkich mdłościach i sennosci nie do opanowania ja przychodziłąm z pracy i spałam do rana, jak sobie to przypomne to brrrr

Gość Wykończona
wiem, że mogłoby być gorzej, ale takie siedzenie i nudzenie się też nie korzystnie na mnie wpływa. U mnie w pracy nic się nie dzieje i nic nie robie to też mnie wykańcza...Nie ma nawet do kogo się odezwać. Ja też jak wracam do domu to jem i kladę się spać i wstaję rano. Od ok.10:00 już jestem śpiąca na nowo, masakra!!!!

Gość aaaaaaaaazja
wytrzymaj... wszystkie moje kolezanki czuly sie ospale w pierwszych 3-4 miesiacach ciazy jakos daly rade, ruszaj sie, wietrz pomieszkanie, chdz na male spacery w trakcie pracy...

Gość kwiat tamaryszku
a gdzie pracujesz autorko? bo chetnie bym sie z Toba zamienila:D u mnie w pracy zapiernicz straszny, pracuje jako logistyk w firmie spedycyjnej:)

Gość Wykończona
staram się jak mogę opanować tą senność, ale ostatnio po prostu zasnęłam w pracy, na chwilę zamknęłam oczy i już mnie nie było :/

Gość kwiat tamaryszku
a nie mozesz umowic sie z szefem ze np przez najblizsze dwa tygodnie bedziesz przychodzila tylko na 4-5 godzin?

Gość Wykończona
ja pracuję w sklepie z asortymentem do łazienek, zostałam zatrudniona aby projektować ścianki wolnostojące pod wc ale nie ma na to popytu a klientów kupujących te różne części jest strasznie mało...więc w sumie nie robię nic, siedzę i walczę ze snem

Gość Wykończona
kwiat tamaryszku- coś muszę wymyśleć, najgorsze, że ja jestem taką osobą, że po prostu jest mi głupio o coś takiego poprosić i tak czuję się źle, że ciągle a to do lekarza się zwalniam, a to na badania, w zeszłym tygodniu też się zwolniłam w trakcie pracy bo już byłam u kresu, niby problemów nie robi ale wiadomo to co sobie myśli o tym?!