Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtvrtv

Zablokowali mi rachunek bankowy!!!

Polecane posty

Gość rtvrtv

Za nieopłacony abonament rtv! Za 5 lat wstecz! Urząd Skarbowy wysłał do banku a ten zablokował.Jak teraz zapłace rate kredytu? Poradzcie cos-nie mam kasy. A Tusk nie kazał płacic!!!! Co za kraj! CZY TEŻ TAK MACIE? CZY TYLKO JA?

Gość rtvrtv
A nadpłate z roczliczenia podatku za 2010r to pewnie zabiorą ! Biedne polskie dzieci-bo najwięcej odpisów jest na dzieci! Dlaczego nikt mnie wczesniej nie zawiadomił? Tylko od razu rachunek blokować! Poradzcie cos.

Gość jak się nie płaci
abonamentu rtv to trzeba najpierw wyrejestrować tv nie wyrejestrowany - dług rośnie

Gość rtvrtv
widze,ze to miejsce dla "szczeniaczków" tylko-spadam!

Gość fdsef4egfs4eg
Sranie w banię. Urząd skarbowy nie może ci zablokować rachunku bankowego. Nawet ci nie mogą udowodnić, że masz telefon. Poza tym, to nie urząd skarbowy jest od rachunków RTV. Do tego raty spłaca się nie zależnie czy rachunek jest zablokowany czy nie. Robi się przelew i tyle. Bank nie może zgodnie z prawem odmówić przyjęcia pieniędzy, które mu jesteś winna. Twoje prowo jest na żenująco niskim poziomie.

A ja kupilam dwa lata temu mieszkanie i nie mam nawet ksiazeczki do placenia za RTV :PMam nadzieje ze dostane zwrot podatku.czekam juz 6 tydzień...O kurcze a jak mi juz zabrali??? :(