Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zranionaaaaa-0

oddać mu? !

Polecane posty

Gość zranionaaaaa-0

no wlasnie mam takie pytanie czy jak zerwal z wami facet czy oddawalyscie mu np. pierscionek, łancuszek itp. bo dostalam od niego na swieta bransoletke, odkad zerwalismy juz jej nie nosze, tylko zapakowalam ją do pudełka, nie chce nosic czegos co mi o nim przypomina.. tylko nie wiem co z nia zrobic? czy powinnam mu ja oddac? a jesli tak to w jaki sposob?

Gość u mnie
sprzedaj ;] nie oddawaj ;p

Gość moj były chlopak
nie chcial wziac ode mnie kompletubizuterii ktory od niego dostalam. Powiedzial ze kupwal to dla mnie i z mysla o mnie wiec nie chce zebym mu to oddawala bo zwyczajnie bedzie mu przykro. zatrzymalam. Penie kiedys nawet to zaloze bo nie mam zlych wspomnien po tym zwiazku.

Gość ja dostalam troche bizuteri
od mojego niedoszlego meza:O Laczna jej wartosc to ladnych kilka tysiecy, sprzedalam wszystko i dostalam 8 tysiakow:P To byla rekompensata za zmarnowane lata i to wszystko co mi zrobil. Nawet nie przyszlo mi do glowy by mu oddawac, on tez sie nie upominal. Jedyne co zamierzalam oddac to samochod, ale nie przyjal wiec zatrzymalam.

Gość zranionaaaaa-0
no w sumie tez myslalam o sprzedazy, ale z drugiej strony troche mi jej szkoda, bo jest naprawde ładna, tak szczesliwa bylam jak mi ją dał.. eh :(

Gość jak ładna to noś
jeśli cię "parzy" bo przypomina jego parszywą mordę i plugawe łajdactwa to sprzedaj, na złomie u jubilera sprzedasz od ręki, kasę przehulaj !

Gość jak ładna to noś
ja tak zrobiłam, zaraz po rozstaniu bo mi za bardzo o nim przypominała, malo cenne szmaty i graty natychmiast wyrzuciłam na smeitnik a by oszyścic otoczenie z tego ścierwa