Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nellii___$

grube w obcislych bluzkach

Polecane posty

dziewczyny czy wy luster w domu nie macie ? 100kg wagi i obcisla bluzka,wygladacie jak balerony :O

Gość magdalenka.....////
z zasad stylizacji wynika to, że otyła osoba w worku wygląda jeszcze gorzej.. :)

Gość fdsef4egfs4eg
Zamknij paszczę ludzki pdpadzie. Lepiej zajżyj w głąb swojej czaszki. Zamiast mózgu jest tam gówno. To czego nie widać jest gorsze niż to co widać.

Gość magdalenka.....////
a co wg Ciebie mają zakładać.. nie to że podważam Twoje zdanie, bo czasem zdarzają się słoninki z odsłoniętym brzuszkiem np.. ale zapodaj np jedną fote grubej osoby idealnie ubranej.. jakie bluzki powinna nosić??

Gość puśccs///
ta galeria handlowa to jak przypuszczam prostaku, jedyna galeria w jakiej bylas:O

nie mówię o workach tylko odpowiednich ubraniach a nie bluzka z domieszką lajkry na zwalach tluszczu

Gość jak się nie płaci
kobito ty nie masz żadnego życia oprócz tego kafe?

Gość magdalenka.....////
no to się pytam w jakich powinny chodzić?? w za szerokich źle wyglądają.. moim zdaniem jak taka założy coś wyszczuplającego np czarnego z odpowiednia długością co przylega (ale nie za bardzo) wygląda dobrze..

Do obcisłych bluzek (zwłaszcza tych z lycrą) trzeba mieć nie dość, że naprawdę idealną figurę, to jeszcze dobrze dobraną bieliznę. Inaczej efekt nie jest specjalnie udany. Ryzykowany element garderoby.

Gość fdsef4egfs4eg
Po co dyskutujecie z tą tępą idiotką? Przecież to podczłowiek.

Gość magdalenka.....////
jak Magda Gessler?? tak.. jak jest w jej wieku.. wyobrażasz sobie dziewczynę 19 lat w takich strojach jak ona?? tak te koszule to racja..

Gość magdalenka.....////
ale gdy przychodzi lato, upał.. ciężko jest pewnie takiej otyłej osobie wytrzymać w koszuli.. :/ nie wiem, nie mam tego problemu..

no akurat Gesler ma szyte na miarę i przez stylistkę dobrane,do jej wieku pasuje ale już do mlodej 20 to niekoniecznie Ja nie mam nic przeciwko grubaskom,tylko ubierajcie się do swojego wyglądu odpowiednio

Ale są bardzo ładne, przewiewne bluzki i koszule, które nie obciskają ciała, z tkanin takich jak len czy bawełna. Niekoniecznie dla grubych:) I polemizowałabym, czy te bluzki z lycrą to takie dobre na upały.

Gość magdalenka.....////
a ktoś pisał że są dobre na upały?? :)

len jest fajny ale prawdziwy bardzo drogi już mnie wyzywacie,czy ja na tym tomiku kogos wzywam?nie

Gość Omega 10
Na upały dla wielorybów dobra jest woda morska :P

Tak sobie dumam. Ja nie noszę obcisłych bluzek z lycrą (zupełnie nie w moim guście, zwłaszcza połyskujące wyglądają tandetnie), ale na przewiewny i oddychające to nie wyglądają. Teraz sporo nawet szczupłych dziewczyn wygląda tak sobie. Zero sportu, a więc mimo szczupłej sylwetki ciało nie jest zbyt apetyczne. Lepiej kilka cm więcej, za to jędrnej skóry i mięśni, niż kości obciągnięte galaretką. Widuję sporo takich przypadków wśród swoich kursantek.

Gość zgadzam sie ze faldy sa
okropne, sama je mam wiec wiem o czym mowie a w lato nosze3 bawełniane, lnane bluzki, tuniki

Gość Navya
powinny nosić luźniejsze bluzki ,ale nie workowate.. takie bardzo obcisłe pokreślają fałdki itd