Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcepanowysen11

CO JA MAM ZROBIC??????????

Polecane posty

Zs akurat Ty jesteś znany z tego, że kazdy temat to dla Ciebie prowo ale nie dbam o to Na szczęście są tu tacy, którzy mnie w jakiejś części rozumieją. Prowo bo co ? bo w każdym domu, w każdej rodzinie jest idelanie?

Gość kasiuuula:)
Też proponuję żebyś go zostawiła, być może on przejrzy na oczy skoro Cię 'KOCHA' jeśli można to tak ująć? Kiedy Ci to ostatnio powiedział?

Gość kasiuuula:)
Ale jak się kogoś kocha to nie traktuje się tak, litości! masz racje zabierz swoje rzeczy i poczekaj na jego kolejny ruch.

Gość upppppppppppppppppppppppp
podnosze

O miłości świadczą czyny a nie puste słowa. On Cię nie kocha, ma cię gdzieś i nawet się z tym nie kryje. Dziewczyno szanuj siebie (bo on cię nie szanuje) i rozstań się z nim raz na zawsze. Ps. dobrze, że w ciąży nie jesteś bo pewnie wypominałby niemowlakowi ile mleka wypił:-O

zupełnie nie rozumiem jak możesz dać się traktować jak śmieć i darmozjad i to jeszcze przez chłopaka, który cię "kocha" :-O Otwórz oczy.

Gość 3esfz56
ja odeszłam TY TEŻ MOŻESZ!!!!!!!!!!!!

Gość ja wam powiem
weź się w garść to po pierwsze młoda kobieto a po drugie to zastanów się czego chcesz! jak on po dwóch miesiącach już nie ma cierpliwości że ty nie pracujesz to olej go bo co on będzie ci robił za psychiczną krzywdę za 5 lat jak wtedy to już na bank będzie taki znudzony rutyną i codziennością! idź do pracy nawet jako kelnerka zarób trochę grosza jak się nie zmieni to kopnij w tyłek takich chamów jest pełno zaraz znajdziesz następnego bez obaw