Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanka.a

PIES JE KURZE KUPY I PADLINĘ

Polecane posty

Gość pytanka.a

MÓJ PIES wraz z wiosną zaczął zjadac kurze kupy i kupy innych psów. w sumie dbam o niego i myślałam że odpowiednio go odżywiam. je po trzy żwacze wołowe dziennie ale to nie pomaga

Gość pytanka.a
idioto to nie znaczy ze ma jesc gówno

Gość pytanka.a
właśnie, to rasowy pies je kurze kupy, liże siki innych psów a jak widzi kurzą kupę to sie w niej tarza - czemu tak robi?

Gość mówię żebyś poszła do weteryna
rza i dostaniesz dla niego taki suplement diety. Taki pies jada też ludzkie odchody, więc radzę załatwić to lekarstwo jak najszybciej jeśli chesz się pozbyć tego procederu:) Dlaczego tak jest - nie wiem. Spytaj weterynarza

pierwsze co to trzeba mu podać jakiś preparat od pasożytów bo są niebezpieczne dla ludzi ,a potem martwić się jego dietą.weterynarz na pewno pomoże

Gość pytanka.a
beagle

Gość garbolog nieznany
a czy może ten pies, to jajnik?????

Gość pytanka.a
a właśnie - ostatnio omal nie zzarł zużytego pampersa z e śmietisska

do oferma.....mam 4 koty więc kup ci u mnie pod dostatkiem mogę ci wysłać pocztą :)

Gość mówię żebyś poszła do weteryna
coś ci znalazłam w necie poprzez tarzanie sie w różnych rzeczach daje sobie znać psi instynkt przetrwania. Pies pochodzi od wilka - polujacego drapierznika. A on żeby zdobyć coś na kolacje musiał własnorecznie coś złapać. Wytarzanie sie w odchodach, padlinie maskuje jego własny zapach - który inne zwierzeta potrafia doskonale odczytac. Dzieki temu moze latwiej podejsc zwierzyne niezauwazony. I chociaz troche ułatwic sobie 'zrobienie' kolacji. Pies mimo ze sam juz nie musi polowac, takie zachowania ma gleboko zakorzenione - to instynkt przetrwania ktory moze pomoc naszemu psu gdy bedzie zdany sam na siebie. a co do zjadania odchodow to juz inna historia. Pies potrafi zjadac wszystkie odchody - zarowno swoje, innych psow, ptakow jaki i ludzkie. Ma to najczesciej miejsce w przypadku wyjalowienia ukladu pokarmowego - np zywiac psa ciagle ta sama, slabej jakosci karma. - To brak nie witamin - a bakterii w ukladzie pokarmowym. Moze pomoc podanie lekow np Rumen-tabs, lyzeczka jogurtu naturalnego do posilku, czy za zgoda weterynarza mozna podac psu kosc hmm nie ladnie pachnaca, lezaca poza lodowka przez 2 dni ;) Proszę czekać...

Gość jdsoikjmds
Je kupy ponieważ brakuje mu witamin, spróbuj podać mu jakiś owoc np. banan.

Gość pytanka.a
WŁĄSNIE ŻE MA ZRÓŻNICOWANĄ DIETĘ - NIE JE SUCHEJ KARMY. JE MIESO SERY, OWOCE WARZYWA. W KLATCE MA BARDZO CZYSTO , W BUDZIE TEŻ . MISKI DOKŁADNIE MYJĘ I BAKTERI NIE MA W JEDZENIU NA PEWNO - MOŻE DSLATEGO