Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domowa dama....

Bio-Oil Poradzcie!

Polecane posty

Gość domowa dama....

Kupilam Bio-oil, zeby rozjasnic rozstepy, ktore zostaly mi po ciazy i po schudnieciu. mam pytanie-czy rozjasnia no tez skore?-korzystam z solarium od czasu do czasu i nie wiem, jak bedzie moja skora wygladac-czy tez sie rozjasni czy tylko zredukuje sie widocznosc samych rozstepow?

Gość domowa dama....
Nikt sie nie orientuje? :)

ja wybieram sie na mikrodembrazje,wydałam majątek na różne specyfiki,musze próbować dalej nie poddam sie .tym razem postawie na zabiegi ,kremy ,żele itd nic mi nie pomogły,mam ich niewiele i nie daje rady.powodzenia

Gość domowa dama....
Mi wystarczy, ze rozstepy stana sie mniej widoczne :) Na lasery mnie nie stac, a ten Bio-oil ma dobre recenzje... Nie chce tylko, zeby skora mi sie rozjasnila.... to bedzie glupio wygladac skoro pozostala czesc ciala opalona (rozstepy mam na brzuchu i udach)

wiem ze laser jes najlepszy ale sporo kasy kosztuje ,a co bedzie jeśli bedzie po nim lipa?nie wiem czy dobrze robie ale chyba zastosuje cos tanszego.sama juz nie wiem:(

rozstępy starye tak wstrętnie wyglądają,rzygac sie chce nie moge na siebie patrzec,są takie jasne przy opaleniznie sie wyróżniają.kurwa już nie wiem co mam robić.w poniedziałek wybiore sie do kliniki i zobaczymy co mi zaproponują i za ile kasy.fak:(

Mikrodermabrazja nie pomoże, jestem pewna. W ogóle to dziwne, że proponują taki zabieg na rozstępy. Jak niby mogłoby to zadziałać? Jeśli rozstępy są świeże, może pomóc naświetlanie specjalną lampą, ale to tylko poprawi trochę wygląd, nie zlikwiduje problemu. Dużo masz tych rozstępów?

myślę, że po laserze będzie ok. Jeśli nie będzie efektu, to powinni zwrócić pieniądze, ale laser spokojnie radzi sobie z takimi defektami.

Smaruj się cała bio oil to nie będzie problemu:) A na poważnie-nie wydaje mi się, by mogło Ci rozjaśnić skórę w miejscu stosowania. Nie opalam się, ale stosuję bio oil na twarz codziennie i efektu rozjaśniania nie zauważyłam (a mam ciemną plamkę na żuchwie)

Gość domowa dama....
ja mam niektore rozstepy juz dlugo a niektore nowe-fioletowe a jak zbledna, to nie beda sie tak juz rzucac w oczy. I oplalenizna wtedy pomoze-moja mama w sezonie pracuje na dzialce-jest bardzo opalona a rozstepow nie widac-sa biale.