Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest nie tak?

Okres tydzień po porodzie?

Polecane posty

Gość co jest nie tak?

Czy to możliwe żeby 6 dni po porodzie SN, przy karmieniu piersią, dostać okres? Krwawienie po porodzie zmieniło mi się w plamienie, a tu nagle 6 dnia no jak miesiączka. Krew na wkładce taka miesiączkowa i jej sporo, twarz cala w syfach wysypana, brzuch pobolewał. Czy to nie za szybko? Przecież karmie piersią!

Gość bezzzzsensu
co ma karmienie do okresu? Ja karmiłam 2 lata a okres dostałam 6 miesięcy po porodzie. Tak rozumujesz jak niektóre co twierdzą, że jak się karmi to w ciążę sie nie zajdzie. Dzisiaj maja 3 dzieci rok w rok ;) No idz do lekarza niech cię zbada i już. Może to okres a może nie

Jesteś tydzień po porodzie to jesteś jeszcze w fazie połogu! Nie każda kobieta codziennie krwawi.Może być tak że krwawienie-plamienie-potem cisza parę dni i znów od początku. A to że karmisz piersią nic do tego nie ma.Ja karmiłam tylko mieisąc a okres dostałam dopiero po 4 latach!

Gość nie wiem co ma karmienie
słyszałam, ze jak się karmi to można dłużej nie dostać, a ja dostałam 6 dni po. To raczej na bank okres tylko czemu tak szybko?

Gość pitulinka
to napewno nie jest okres, przez 6 tygodni po porodzie jestes w pologu i macica sie oczyszcza.

Gość Kobieto, poprostu
jesteś w połogu /okres 6 tyg. po porodzie/ i przez ten czas możesz krwawić. Ja po pierwszym porodzie przestałam krwawić po 10 dniach, a po drugim krwawiłam prawie 6 tygodni i to tak, że przerwa, plamienie, krwawienie i tak w koło. Jak po pierwszym porodzie przestałam krwawić po 10 dniach lekarz powiedział mi, że krwawienie bardzo krótko trwało, ale buc może dlatego, że byłam czyszczona po porodzie, bo zwykle to trwa dłużej. Zdrowia życzę.

Gość gryczka
Można dostać okres podczas karmienia piersią, ale na pewno nie tak szybko. To jeszcze krwawienie połogowe. Ja krwawiłam i plamiłam w sumie 9 tygodni, i też raz były to tylko różowe plamki, a potem trochę krwi i tak w kółko. Okres w znakomitej większości przypadków jest znakiem, że powróciła owulacja i występuje 14 dni po niej. Więc gdzie 6 dzień po porodzie, a gdzie okres?: :-o