Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabymwiedziećnoo

obsesja !!!!! no ja pierd**e

Polecane posty

Gość chciałabymwiedziećnoo

Hej.. wiem, że to jest dziwne co teraz napisze i pewnie pomyślicie że mam 14 lat.. ale w sumie wali mnie to co sobie pomyślicie..e Mam problem i to cholerny.. Otóż.. nie mam chłopaka, ale potrafię spotykać się z kilkoma na raz, co tydzień inny.. heh, w sumie nie przeszkadza mi to xD gdyby nie to, że ja mam ochotę ciągle się całować.. ciągle.. kogokolwiek poznam, muszę go przelizać.. ;| było ich już ponad 60 (facetów) .. wielu z nich robi sobie nadzieję oczywiście, wiele nadziei robię sobie i ja.. wiecie jak to jest w sumie.. Tylko że.. co ja mam zrobić żeby nad tym panować ? Jedno piwo wystarcza i już nie myślę o tym czy wypada.. co powiedzą ludzie (a mieszkam w małym mieście, w którym wszyscy wszystko wiedzą) , a czasem w sumie nie musi i być tego piwa.. to jest coś ala nimfomania ;| tylko, że nie uprawiam seksu.. a całowanie xD macie jakieś rady ?

Gość donald tusk vol
daj swoj nr to cie wyroham

Gość szopenik
zacznij brać za to kasę :P

Gość karla8899
teraz ci sie chce całowac za pare miesiecy bedzie ci sie chciało grac z kim popadnie i zostaniesz normalna kvrwą heh tak juz to była na to juz nie ma rady