Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michallek

Czy to mozliwe ze jest w ciazy?

Polecane posty

Witam. Moja dziewczyna Powinna dzis (7 kwietnia) mieć okres. 7 dni temu uprawialismy seks bez zabezpieczenia. Nie 'doszedlem', przestalem gdy poczulem ze zbliza sie moj orgazm. Wtedy powiedziala ze powinna miec dni nieplodne, lecz wiadomo nigdy nie mozna miec 100% pewnosci co do tego. Jak duza szansa jest ze ona jest w ciązy?

Gość nie wystarczy Ci jak na innym
topiku Ci odpowiedzi udzielają ? :O musisz zakładać nowy udając że jesteś chłopakiem ? :O litości dziewczyno ! zrób test i nie zawracaj dupy takimi durnymi topikami :O [durnymi dlatego, że NIKT nie oceni czy mogłaś zajść czy nie i zrozum to !]

Gość mamusssska
No cóż, stosunek przerwany to mierna metoda antykoncepcji;) Przed wytryskiem wydostaje się bowiem ciecz, która także zawiera plemniki. Owszem, istnieje jakaś tam szansa, że Twoja dziewczyna jest w ciąży. Skoro już dziś miała dostać okres, niech rano zrobić test ciążowy. Ale na miarodajny wynik może być jeszcze za wcześnie, bo być może poziom hcg będzie za niski. Jeśli nadal będziecie mieli jakie s obawy, niech dziewczyna idzie do ginekologa:)

DLa Twojej wiadomości nie udaje chłopaka. Nie chce zeby mi ktos dokladnie powiedzial czy moja dziewczyna jest w ciązy czy nie, ale jaka jest szansa na to przy takim stosunku oraz przy takich okolicznościach (powinny być dni niepłodne)