Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzix8888

depilacja laserowa... teraz ? ?

Polecane posty

Gość andzix8888

Hej chciałam się wybrać na depilacje laserem pach i zastanawiam się jak to z czasem wyjdzie, zdąże do lata? I w ogole, z jakimi to się wiąże utrudnieniami itd.? A przy okazji może wiecie gdzie w wawie najlepiej skorzystac, z góry dzieki !

Gość csdsfvgwerfgre
wy baby jestescie pieprznete i to zdrowo, mozg se wydepilujcie bo jest bezuzyteczny

Gość sandramajowa
No teraz jest już ostatni moment właściwie, to zależy od osoby ile zabiegów jest potrzebne żeby pozbyć się całkiem włoskow, ale tak średnio 3-4 więc do lata na pewno wszystkich nie zdążysz. Ale wielu ludzi już po pierwszym, drugim nie ma większości włosków. Ja teraz będę mieć 3 zabieg na nogi w spa Cece i polecam, mają dobry laser itd., tylko trzeba wcześniej sprawdzić terminy ale to już najlepiej jak sama zadzwonisz i spytasz. Po tym nie możesz się oplalać, też nie wolno iść na zabieg jakieś 3 dni po opalaniu, ale to wszystko Ci i tak w salonie powiedzą, i to kilka razy żebyś na pewno pamiętala ;)

Gość dyfuzorka
to zalezy co chcesz depilowac i kiedy planujesz wystawiac sie na slonce. policz sobie - zabiegi mozesz robic co 6-8 tygodni. powiedzmy, ze zaczniesz w te sobote 9.04, nastepny mozesz zrobic 4.06, następny - 30.07. liczac co 8 tygodni. najfajniejszy i najbardziej widoczny efekt jest po pierwszym zabiegu, przy drugim zabiegu mozesz miec wrazenie, ze nie ma juz czego usuwac, do trzeciego zabiegu troche wlosow ci wyrosnie, ale nadal niewiele, po trzecim zabiegu bedziesz prawdopodobnie miala wrazenie, ze gowno ci dala ta cala depilacja, bo w ciagu paru nastepnych tyogdni owlosienie praktycznie wroci w calosci na swoje miejsce. od tego momentu mozesz robic depilacje co jaki czas chcesz, w miare potrzeb. mozesz wydluzac ten czas pomiedzy zabiegami o ile chcesz. ja jestem po 3 zabiegach wlasnie i wkuuurrwiona wybieram sie na czwarty, no bo co robic...mam nadzieje, ze po czwartym efekt bedzie podobny do tego, co mialam po pierwszym. wtedy fajnie, bo na wakacje bede miala spokoj, a od wrzesnia z powrotem regularne wypalanie klakow. zobaczymy.