Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisielec 999

tarot

Polecane posty

Gość wisielec 999

uczę się wróżyć z Tarota, jeżeli ktoś chce mogę postawić karty :)

Gość to ja 1 poprosze
Ewa jestem :) moze wylosuj dla mnie 3 karty tak ogolnie :)

Gość i ja poprosze o karty
ewa 16/04/87 jak małżeństwo i jak nasze finanse i praca mąż bartosz10/12/84

Gość wisielec 999
Ewa, Cokolwiek postanowisz zrobić wzbogaci to Twoje życie, korzystaj ze swych umiejętności i wszystkiego czego nauczyłaś się do tej pory. Uważaj na fałszywych ludzi dookoła Ciebie. Zdaj sobie sprawę ze swoich wewnętrznych ran, nie ,,zaleczaj'' ich pobieżnie tylko zajmij się ich korzeniami. Poczujesz sie wolna, dojrzalsza i będziesz zrealizować siebie w swoich pasjach. :)

Gość wisielec 999
to dla 1 Ewy

Gość to ja 1 poprosze
ok dzieki i powodzenia w nauce :)

Gość tryryryryry
Marzena, 21.02.1992 Jak ułoży się moje życie zawodowe i uczuciowe.

Gość Elciaaa :D
Ela, 08.07.1990 r. Powiedz ty mi jak tam w uczuciach wygląda? I czy dostanę umowę na stałe po stażu? :D

ok. to ja czekam:-)

Gość 428743795439
Daniel 20 listopad 1988 to data urodzenia brata czy wyjdzie z tego stanu w jakim jest czy bedzie zdowy mial wypadek dziekuje\

Gość wisielec 999
Ewa i Bartosz Wasz związek powinien opierać się na sprawiedliwości i szczerości, bo prawda prędzej czy później wyjdzie na jaw. (to tyczy się głownie Ciebie Ewo). Uważajcie, żeby nie popaść w rutynę i nudę. Interesujcie się sobą nawzajem, spędzajcie razem czas, dzielcie się smutkami i radościami, a wszystko będzie dobrze. Co do pracy karty pokazują, że będziesz miała jakiś dylemat. Zrób sobie bilans zysków i strat, a na pewno podejmiesz dobrą decyzję. Sprawy finansowe pomyślnie choć chaotycznie się rozwiążą.

Gość wisielec 999
Marzena W uczuciach widać niezdecydowanie. Będziesz musiała dokonać wyboru. Tłumisz w sobie uczucia, boisz się ''co ludzie sobie pomyślą''Musisz rozładować wszystkie uczucia i napięcia jakie się w Tobie skumulowały. Popatrzyć na siebie z dystansu i dobrze ocenić sytuację. Opieraj swoje decyzje na faktach a nie projekcjach. Bądź panią swojego losu. Praca Widać że masz poważny stosunek do nauki i zdobywanej wiedzy. Przyszedł czas wzrastania i zmiany. Znajdziesz pracę, która będzie Ci odpowiadac. Nowe dobre perspektywy.

Gość chufer
Kiedy wreszcie uporzadkuje swoje zycie uczuciwe i rozstane sie z obecnym partnerem? Basia, 11.11.1987

Gość wisielec 999
Elciaaa, W uczuciach sielanka, szczęście, ale nie możesz być egoistką i patrzyć tylko na czubek własnego nosa. Nie możesz wymagać rzeczy niemożliwych. Staraj się pojsc na kompromis. Jednym słowem trzeba się starać. O związek trzeba dbać. Co do stażu, musisz się bardzo o to postarać i dawać z siebie wszystko. Trzeba uczciwie pracować i nie zniechęcać się. Jeżeli tak będzie to dostanie pracę

Gość Elciaaa :D
Uważam, że kiepsko ci w tym idzie. Nie mam faceta - to po pierwsze, a po drugie - nie za bardzo odpowiedziałaś/eś na drugie pytanie, tylko napisałaś/eś, co powinnam robić. Tak więc kiepsko ci w tym idzie, bo wróżba ci nie wyszła ;]

Gość wisielec 999
Daniel, Trzeba się skupić na tym co istotnie, nie trzymać się przeszłosci. Człowiek chce wywinąć się z czegoś niedobrego, trzeba słuchać rad innych (lekarzy), szybkie działanie nie jest wskazane. Trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze

Gość koojikjjbn
martyna 31.12.1992 jak to bedzie z miloscia w najblizszym czasie?

Gość karolcia8893@wp.pl
czy ożenimy się Karolina 04.08.1993 i Piotr 06.01.1991 jeśli tak to kiedy ? :)

a możesz sprawdzić jak u nas ze zmianą mieszkania i czy możesz sprawdzić ile będzie u nas dzieci jakiej płci i kiedy?

Gość wisielec 999
Elca, Napisałąm, że się dopiero uczę, moim zdaniem prace dostaniesz, a skoro nie masz faceta to teraz odpowiada Ci taki układ, na razie nie chce Ci sie tego zmieniac

Gość klomaziena
mam na imię Agnieszka 33 l. czy widzisz koło mnie jakiegoś mężczyznę?

Gość wisielec 999
Martyna, W miłości chaos, sama nie wiesz czego chcesz. Pokonujesz własne lęki i kompleksy. Niepotrzebnie patrzysz za siebie zamiast przed siebie rozpamiętując to co było. Karty pokazują jakieś problemy z komunikacją. Boisz się samotności, zrobisz wszystko by nie być sama nawet z nieodpowiednim partnerem.

Gość koojikjjbn
dziekuje:)

Gość Anna Wiktoria80
Czy dobrze robie wyjezdzajac za granice?

Gość Kotka plotka
Lidka 04,01,1991 czy bede miala dzieci kiedykolwiek i czy wezme slub z obecnym partnerem. On 27.09.1987:)

Gość ldkf hg
Co do Pani sylwusias88 polecam bardzo, sprawdza się w 90%, lecz zaczeła to robić już na masę i z pośpiechem. Ale jak nabardziej polecam

Gość To ja Ewelinaaaa
Witam A ja mam takie pytanie, poniewaz od dłuzszego czasu wydzwania do mnie jakis numer zastrzezony i bardzo mnie ciekawi kto to jest i co ta osoba moze ode mnie chciec. Ewelina 31.01.1989 r Pozdrawiam