Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylviana_25

THERM LINE II kto stosowal?

Polecane posty

Prosze o wypowiedzi osób, które stosowały ten specyfik. Były efekty, czy nie było? Jesli były to jakie?

ja stosowalam ale nic nieschudlam:Strasznie zle sie czulam po nich,bylo mi slabo mialam jakies zimne poty,ciemno przed oczami i wogule balam sie z domu wychodzic.Niepolecam,lepiej codziennie poswiec 20 min na bieganie a efekty murowane

Gość Lollypoop
Mam 19 lat ważę 62 kg i mam 169cm wzrostu i w związku z tym chciałabym schudnąć parę kilo. Zastanawiam się między Lineą, Therm Line S i Therm Line fote, dodam że poszukuję czegoś dla aktywnych sportowo. Mogłybyście mi doradzić ??

Gość frereg
ja stosowalam. z tego co pamietam, to w czasie przyjmowania w ogole nie czulam glodu. potem zrobilam sobie przerwe i po okolo dwich miesiacach zaczelam znowu brac, ale wedy nie bylo zadnych efektow...

Gość frereg
jesli jestes aktywna sportowo to kup sobie l-karnityne.

niecwiczylam,bo jak juz napisalam niemialam na nic sily.Wiecie co ,to dziwne ale jak przestalam myslec o odchudzaniu to samo z siebie schudlam 5 kg przez miesiac

Gość miaksj
ja bralam. w ciazy 25 kg przytylam schudlam wszystko dzieki therm line II i aqua slim w dzien jadlam normalnie-rowniez slodycze ale po 17 juz nic albo jablko

nie polecam-bieganie do lazienki co chwile,intensywne pocenie przy treningu....ale to poprostu odwadnia w 3 tygodniu stosowania nagle bardzo silne zawroty glowy,mdlosci...niezle sie wystraszylam...odstawilam natychmiast-po kilku dniach samopoczucie wrocilo do normy z plusow to daja kopa do treningu ale nie warto

Gość Lollypoop
frereg l karnityna sama jest droga 70 zł pół litra

Gość ja stossowałam
i nic nie schudłam. to znaczy schudłam, ale jak jak tylko przestałam brac to przytyłam to co straciłam. nic nie warte.