Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanko takie

Czy sa tu osoby ktore maja mezow

Polecane posty

Gość Pytanko takie

zony z ktorymi robili to pierwszy raz i sie ochajtali? ja dla meza bylam pierwsza i on dla mnie czy sa takie przypadki?

Gość Pytanko takie
nie ma nikogo takiego?

Gość Licgówno
No co ty kurwa z choinki się spierdoliłaś ?? Kupować kota w worze ?? Naiwniaczka :D 🖐️

Gość ja jestem....
a o co chcesz zapytac?

Gość Pytanko takie
chcialam tylko zapytac jak wam sie uklada i takie tam? bo niektorzy potrafia krytykowc. A my sie kochamy i jest nam ze soba dobrze

Gość jkkfhejhfjerhfejfr
tak znam osobiscie.Moja siostra dziewica ale on chyba nieee był prawiczkiem.hmm sa ze sobą 10 lat mają 2 dzieci i układa im sie póki co b.dobrze:)

Gość ja jestem....
uklada sie tak jak chyba u wiekszosci malzenstw, my jestesmy 8 lat po slubie i raz jest lepiej raz gorzej, ale z duza przewaga tych lepszych dni

Gość Pytanko takie
fajnie ze sa takie osoby my po slubie pol roku a razem 5 lat. A nie myslicie o zdradzie nie ciagnie was do sprobowania z inna osoba? troche czasem sie tym martwie ale mam nadzxieje ze nas to nie dopadnie

Gość ja jestem....
szczerze, to czasem mysle, nie wiem jak maz, mozliwe ze tez Ale nie sadze zeby to bylo powodowane tym ze jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami, raczej takie mysli nachodza w roznych ciezszych sytuacjach zyciowych, malych kryzysach malzenskich Pisze dopiero teraz bo pradu braklo ;)

Gość Kierowca bombowca
Ja dla żony byłem pierwszy i żona była moją pierwszą. 6 lat po ślubie i bardzo szczęśliwi z dzieckiem kilkuletnim. Da się. Acha, to nie przez religię bo jestem niewierzący.