Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezapominajka1992

Dlaczego ludzie tolerują tylko osoby ładne,resztę poniżają lub nie zauważają!?

Polecane posty

Gość Niezapominajka1992

Powiedzcie mi dlaczego tak jest,że ładnym dziewczynom wybacza się wszystko,nawet najgorsze świnstwo!?a te brzydkie to najlepiej zeby nie miały prawa istnienia?wczoraj chłopak zerwał z moja siostra,bo go zdradzała,kręciła z innymi,a za 2 godz już chciał z nią być spowrotem,a dziś jej nawet dal telefon,bo ma zepsuty.zrobiła mu straszne świnstwo i co,jest ładna to jej wybaczyl.a mi chłopaki nie moga wybaczyć nawet tego,że żyję,bo nie mogę przejść korytarzem w szkole,żeby nie usłyszeć jakiejś uszczypliwości typu "ale szafa","słoń"czy inne podobne...ona klamie,jest opryskliwa,nie szanuje innych,i prosze co ja za to spotyka,a ja naprawde staram sie byc mila dla ludzi,a w zamian dostaje tylko wyzwiska,ponizenie i odtracenie.nie przedstwiam siebie w dobrym swietle,bo to nie tylko moja opinia ale wiele dziewczyn tak mowi o mojej siostrze,tyle ze chlopacy tak ja uwielbiaja za to,jak wyglada.czy zna ktos odpowiedz na pytanie-co robia brzydcy ludzie na tym swiecie,skoro sa nikomu niepotrzebni?????

Gość Niezapominajka1992
Myslalam ze tutaj bedzie tyle opinii facetow,ze tak ma byc,a tu nikt nie chce nic napisac.no trudno

Gość Niezapominajka1992
Myslalam ze tutaj bedzie tyle opinii facetow,ze tak ma byc,a tu nikt nie chce nic napisac.no trudno

Gość Niezapominajka1992

Gość to charakterystyczne
dla gówniaterii, czyli ludzi o dosc prostych osądach. Im lepsze towarzystwo, tym ten problem mniejszy (kto prymitywny, ten i prostacko ocenia) . Bardzoiej liczy sie indywidualizm, osobowosc.

Gość dżokiero
no tez to zauwazylam :D jestem ładna i mam fajnie :P

Jeśli ktoś ocenia tylko i wyłącznie powierzchowność to nie jest warty Twojej uwagi. Rozsądny człowiek zawsze będzie starał się patrzeć na innych z różnych poziomów A faceci często tylko na ciało zwracają uwagę i dziewczyny to wykorzystują

Gość Niezapominajka1992
I dzokerio to potwierdza.ale co z ta reszta ludzi?przeciez to strasznie przykre patrzec ciagle na czyjes szczescie,radosc,a samemu byc traktowana jak przedmiot.to jak z lalka.kazdy ja podziwia bo ladna,bawi sie nia,i nie zwraca uwagi na np polke na ktorej stoi.jest bo jest,ale mogloby jej nie byc.

Gość Niezapominajka1992
Nie jest godny mojej uwagi?z tego co obserwuje,to raczej ja nie jestem godna niczyjej uwagi.

Gość przetrwaj szkolę, ucz sie
dobrze, idz na najlepsze studia, z ciekawym towarzystwem, gdzie się liczy osobowosc - tyle ci poradzę

Zmienisz towarzystwo i będzie inaczej. Ważne właśnie byś nie stała się rozgoryczona Zresztą, po pierwsze uroda to rzecz gustu, owszem są typy które podobają ie większej ilości osób, jednak każdy może komuś się spodobać. Skoro wygląd wg Ciebie jest tak ważny to zadbaj o niego. Kobiety mają szeroki wachlarz możliwości i z niejednej przeciętnej można stworzyć naprawdę uroczą dziewczynę.

Gość taka se jedna
piszesz, ze przechadzasz sie korytarzem szkolnym... przypuszczam, że jestes w takim wieku, w którym męska część populacji patrzy na dziewczyny pod kątem "ale bym zaruchał", także nie martw się i nie zawracaj sobie dupy, jak dorosną to zmienią horyzonty, aha i nie daj sobei wmówić , że jesteś gorsza

Niezapominajka1992 NIe odpowiada ci to? To czemu się po prostu nie oschudzisz? Jak młoda dxziewczyna moze być tak zapuszczona i otyła? Otyłość = lenistwo i słaba wola. Dlaczego ludzie mają tolerować kogoś, kto o siebie nie dba? Ile razy w tygodniu biegasz? Chodzisz na fitness? Nie.

Gość Niezapominajka1992
2 razy w tygodniu 5 km rowerem w jedna,potem w druga,a 3 razy w tygodniu 3 km w jedna strone,a potem tez 3 spowrotem.mało?i co,dalej jestem jaka jestem.najmniej mi sie udalo stracic wage do 65kg przy wzroscie 1,50(to sami widzicie,ze duzo za duzo),a teraz to przegielam z waga,bo jeszcze takiej nie mialam-73kg!!!!inni ludzie mowicie?nie ma chlopakow,ktorzy nie byliby zainteresowani tylko i wylacznie wygladem.tez kiedys wierzylam w bajki.niestety,ale Kopciuszek i Krolewna Sniezka to sie nie zdarzylo naprawde.ale dzieki za pocieszenie:)najbardziej chcialabym urodzic sie moja siostra,lub moja kolezanka karolina lub wioleta.taka ladna dziewczyna...marzenia...