Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona_172

Czy są tu dziewczyny które chcą mieć dziecko ale z jakiś różnych spraw nie mogą

Polecane posty

Gość Mirellaaaaa
mgr8 musimy wierzyc ze tak bedzie ze bedzie dobrze ja staram sie troche dluzej bo 2,5 roku juz a nie myslalas nad inseminacja?

Hey ja też nie mogę doczekać się starań myślę że zacznę maj czerwiec, też nie mam ślubu ale jestem właśnie po poronieniu i jakoś inna kolejność wybrałam, teraz wiem że nie łatwo donosić ciąże i to jest najważniejsze piszcie ;D

a twoj chłopak tak chce zazdroszczę u mnie mój chłopak chce po ślubie niestety ja bym mogła już dzis

mam 29 lat i nie mogę mieć dziecka bo finanse mi na razie na to nie pozwalają, zresztą najpierw ślub a potem pomyślimy.

Gość doooooooooooooooooooooooooooo
donkapatke a nie pomyslalas ze potem moze byc za pózno????

ja też mam 21 lat i też już chciałabym mieć dziecko ale...dopiero kończę kolejną szkołę a przede mną kolejna, brak finansów i nie ten facet więc widoki na dziecko marne:(

chce w niczym to nie przeszkadza ja mam 25 lat on 26 razem jesteśmy 4 lata a znamy się chyba ze 12 a w jakim wieku Twój chłopak? ja też instynkt mam chyba ze 4 lata Ty jesteś jeszcze młoda i pewnie znajomi nie mają dzieci, bo u nas Ci njbliźsi znajomi już mają;)

oj własnie tu sie mylisz ze znajomych piatka kolezanek ma juz dzieci sa po ślubie tak im zazdroszczę ... moj chlopak jest o rok starszy ma 22

hmm to może jednak on z czasem zmini podejście już byście mieli na wesele odchowane ;D no to spełnienia marzeń Wam zyczę ;)

Gość PysIa444
A ja nie mam na razie bo chlopak nie chce, bo mam chyba jeszcze e.coli w szyjce macicy( musze isc do lekarza) i ogolnie zaburzenia hormonalne.Wszystko jest PRZECIW :P w ostatnim cyklu pozwolilismy sobie na stosunki przerywane ( chlopak nie wierzy ze od tego mozna wpasc) ale wydaje mi sie (to tylko moje myslenie,moze byc bledne) ze nawet gdyby dochodzilo do pelnych wytryskow w dni plodne to w ciaze bym nie zaszla :P z 1 strony dobrze z 2 zle ;)

Gość PysIa444
No i mam 20 lat ;)