Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Klaudiia

ciemy braz - rudy, miedź

Polecane posty

Gość Klaudiia

Witam, mam pewien problem co do farbowania włosów. moj naturalny kolor to ciemny bląd, farbuje włosy juz bardzo długo na rozne odcienie brazu. Kiedys pofarbowalam włosy ciemną czekolada firmy palette i po jakimś czasie farba sie zmyła i miałam taki rudy, wpadający w miedź, ten kolor nawet mi sie podobał. Jakies 5 miesięcy temu pofarbowałam włosy na ciemny brąz firmą LONDA .. kolor mam do dzis prawie wogole sie nie chce zmyc.. odrosty juz są. 3 dni temu kupiłam sobie szamponetke miedzianą firmy marion. wyszeł mi właśnie taki pod rudy, tylko na moich ciemnych włosach słabo go widać... teraz moim celem jest uzyskac kolor miedziano - rudy, jasniejszy niz ten ciemny braz - przypominający coś kolor ktory mi pozostał po farbowaniu palette cieną czekoladą, Macie moze jakieś pomysły jak moge takie coś uzyskać. ? myślałam zeby pofarbowac jeszcze raz palette tylko czekoladą tą jaśniejsza ona wpada w taka miedź, moze jak juz bedzie schodzic to efekt bedzie podobny tylko ze wczesniej miałam włosy jasniejsze a teraz mam ciemniejsze i nie wiem czy to wyjdzie.. myślałam tez nad jakiś jasnym bladem moze on cos ruszy lekko ten odcien i wyjdzie jakis ładny rudy. bardzo prosze o pomocc !!!!!!!!!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować