Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguneskaa.boom

odchudzanie a słodycze

Polecane posty

Gość aguneskaa.boom

mam takie pytanie :) czy przy jedzeniu dziennie tylko i wyłącznie tabliczki czekolady(lub coś takiego) i piciu soków ze świeżych owoców w dowolnej ilości, przez tydzień, schudłabym czy przytyła? od czego to zależy i dlaczego by było tak a nie inaczej? nie myślę o tym poważnie, pytam bo ostatnio się nad tym zastanawiałam i nie mogłam dojść do tego logicznie. z góry dziękuję za pomocne odpowiedzi ;)

Gość fbcvfhtbnhn
tylko i wylacznie? no oczywiscie, ze schudniesz ale przy tym rozyebiesz sobie organizm i metabolizm.

Gość gót baj ewryłan
akurat od soków się tyje

Gość hjmnmmmmmmmmm
a powiedz mi, ktory to sok (butelka, karton NIE CYSTERNA) ma jakies 2000 kalorii, zeby od niego przytyc?

Gość lidkaaaaaaaaa
Czytalam kiedys, ze Uma Turman byla na diecie ze slodyczy. Po ciazy miala szybko wystapic w Kill Billu, ale byla za gruba i zajadala slodycze, wiec zadna dieta na nia nie dzialala, wiec jej dietetyk wymyslil dla niej diete zlozona tylko ze slodyczy. Schudla na czas aby zagrac w filmie i podobno po tej diecie tak jej zbrzydly slodycze, ze juz ich nie chce jesc. Ale mowili, ze lepiej nie probowac, bo to bardzo niezdrowe i niszczy organizm na dluzsza mete.

Gość ja byłem na takiej
diecie ale tylko jadłem same słodycze ciasta ale wytrzymałem tylko z 4 dni bo skura zaczynała penkac i krew leciała