Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlepek

Podrażnienie/świąd okolic intymnych-co pomoże?

Polecane posty

Gość chlepek

Cześć dziewczyny, Idę do ginekologa oczywiście, ale wizytę mam za tydzień dopiero... nie mam upławów, ale "coś" tam się dzieje - trochę mam podrażnione i swędzi. Może ktoś mógłby mi doradzić lek bez recepty? Może jakąś maść? Krępuję się pytać w aptece, wolę gotową nazwę mieć z góry. Dzięki!!!

Gość ja polecam w takim razie
lactovaginal - probotyki w kapsułkach, które wkłada się do pochwy - odbudowują naturalną florę bakteryjną i zapobiegaja grzybicom i chorobą bakteryjnym. A jako maść do stosowania na zewnątrz clotrimazolum. Noś tylko bawełnianą bieliznę, bez wkładek itd - niech skóra oddycha. Dobrze podobno działają też nasiadówki z kory debu - możesz zaparzyć wywar i te miejsca pomoczyć w ciepłym wywarze, kucając nad miską. Dosustnie też możesz kupić lacidofil. I chyba nie musze mówić, że z seksu na razie nici. Gdybyś na wizycie miała robic cytiglogię to na trzy dni wcześniej trzeba wszystko leki stosowane w miejscu intynym odstawić.

Gość linomag dla dzieci albo dla do
rosłych, krem bez recepty

Gość polecam Tantum Rose
do irygacji, jest naprawdę bardzo skuteczna na tego typu objawy

Gość polecam Tantum Rose
skuteczna na tego typu dolegliwości oczywiście:)

Gość 354gffff
krem clotrimalozum a jak masz znajomosci w aptece to popros o globułki clotrimazolum -mocniejsze i szybciej działaja