Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoktajIowa

ale mi sie nudziiiii

Polecane posty

Gość KoktajIowa

polećcie mi coś :*

Glupia to ty jestes, bo inteligentny czlowiek sie nigdy nie nudzi.Nudza sie tylko matoly!

hahha uczepili sie pseudo inteligenci jednego bezsensownego powiedzonka i pieprza to samo w kolko, nie jest naukowe udowodnione ze inteligencja ma cokoliwke wspolnego ze znalezieniem sobie zajecia/kreatywnoscia, aczkowliek najkreatywniejsci artysci mieli bardzo nudzące chwile w swoim zyciu kochaniutki 🖐️

Nie wiem, czy jestem inteligentny, czy nie , ale przezylem cale zycie, a mam juz swoje lata i nigdy do glowy mi nie przyszlo, ze sie nudze.Jak mozna sie nudzic.Trzeba miec jakas pustke w glowie , ze zadne pomysly nie przychodza?

Gość weźcie nie pierdolcie
­

jak ktos mam nudne zycie to zajmuje sie zyciem innnych. Możesz sąsiadów podsłuchiwac ;) hihihi

Piszesz jak stara schorowana baba.Malkontentka.Moja matka taka byla i ciagle narzekala, wiec znam ten temat.Podobno, na kobiety dziala pobudzajaco, jak cos sobie kupia fajnego!Wiec sobie cos kup na Allegro!

Gość KARAFKKA WINNA
:)

Przeciez idzie wiosna i od razy chce sie zyc!Chyba , ze masz t.zw. oslabienie wiosenne.Slyszalem, ze jest cos takiego i nic sie nie chce, przynajmniej niewiele>

nie kłam, kazda kobieta jest wscipska, tylko nie każda sie do tego przyznaje :D echo nie kazdej kobiecie zakupy pomagaja... mi na przykad wogóle, raczej meczą

nie kazda, nie golnie ciesze sie z wiosny, ale to chyba porzez nauke i brak tego czego chce uwielbiam zakupy, ciesza mnie przez chwile, a pozniej nie, zreszta wydaje majatek na ubrania i buty w ktorych pozniej nawet nie chodze

Ja jestem facet a jak sobie cos kupie, to sie ciesza.Ostanio kupilem sobie krzeselko plastikowe na taras, a mam juz dwa inne skladane i bardzo sie z niego ciesze, i siaduje na nim chetnie i bardzo mi sie podoba a kosztowalo tylko 25 zl a Kauflandzie, a tyle radosci!

Gość KoktajIowa
pewnie tak, cholerstwa sie nie odczepia ode mnie przez dluzszy czas ;/

Gość cze, poka tzytze
:)

Gość KoktajIowa
:O

Gość jak ci się nudzi tak bardzo
to zwal sobie konia a jak nie masz kutasa to masz przejebane,ja jak bym nie miał prącia to bym sie zajebał z nudów.

Gość KoktajIowa
hah, powaznie? masturbacja to jedno z glownych zajec zwalczajacych nude u plci meskiej? :D

Tesknisz za miloscia, bliskoscia i wszystkim co sie z tym wiaze.Jakbys sie zakochala szczesliwie to od razu dostalabys skrzydel i swiat zmienil by sie w kolorowy sen!