Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karafkkkka wiinnnna

tak sobie chciałam założyć temata :O:D z nudów

Polecane posty

Gość karafkkkka wiinnnna

:)

Gość ciudmy browar
no dobra :)

Gość karafkkkka wiinnnna
pić sie chce :( tylko napierw musze wstać, a potem....

Gość karafkkkka wiinnnna
albo nieide :O tam jest ciemno i mam lenia :O

Gość ona i ono i o n
wstań a nie sie obijać !!!!!!:P

Gość karafkkkka wiinnnna
jak wstane, to potem spowrotem nie dojde :(

Gość karafkkkka wiinnnna
uschne tu, jak stokrotka na pustynii 😢

Gość karafkkkka wiinnnna
i jeszcze ten wiatr za oknem, akurat dzisiaj :O

Gość ciudmy browar
wstań, zapal światło wsłuchaj sie w cisze pieśni o nocnym uupiiciiuuuu

Gość karafkkkka wiinnnna
zapalić światło !!!!!!! niech ktoś zapali za mnie

Gość karafkkkka wiinnnna
Do sali egzaminacyjnej wchodzi mocno podchmielony student i bełkotając z lekka pyta: - Panie Psssorze, czy przeeeegzaminuje pan pijanego studenta ? - Absolutnie nie! - odpowiada profesor. - Aleszz, panie psorze, niech się Pan zgodzi... - Nie! - oponuje. - Alee, niech pan zrobi wyjątek, choć raz... - OK, niech będzie... Na co ów student się odwraca i krzyczy: - Chłopaki! Wnieście Zbyszka!

Gość karafkkkka wiinnnna
Polak, Niemiec i Rusek wylądowali na bezludnej wyspie. Nie mieli nic do jedzenia, więc umówili się że na każdy dzień każdy da coś od siebie. W pierwszy dzień Niemiec odciął sobie nogę. W drugie dzień Rusek odciął sobie rękę. W trzeci dziś Polak ściąga gacie. Rusek i Niemiec mówią: - O... polska kiełbaska. Na to Polak: - Jaka kiełbaska?! Po jogurcie i do spania.

Gość karafkkkka wiinnnna
Golusienka - jak ja pan Bog stworzyl - Czerwony Kapturek lezy sobie pod drzewem. Przechodzi Wilk i pyta: - A nie boisz sie, ze ktos zrobi ci jakas wielka krzywde, az bedziesz wyla z bolu? - A ja wlasnie na to czekam... - przeciagnela sie lubieznie Kapturek. - Ok - powiedzial Wilk i zlamal jej noge.

Gość karafkkkka wiinnnna
Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzakow wyskakuje wilk - stary zboczeniec i sie drze: - HA HA KAPTURKU, Nareszcie cie pocaluje tam, gdzie jeszcze nikt cie nie calowal! Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mowi: - Chyba, k...wa, w koszyk...

Gość karafkkkka wiinnnna
Przybiega facet do recepcji w hotelu -Zasłałem łóżko! Recepcjonistka -Dziękuje bardzo Facet -Płosze bałdzo

Gość karafkkkka wiinnnna
Wchodzi nauczyciel do klasy i mówi: -Wszyscy nienormalni proszę wstać! Wstaje Jasiu a nauczyciel sie go pyta: -Jasiu dlaczego wstałeś? A Jasiu na to: -No bo mi głupio jak pan tak sam stoi...

Gość karafkkkka wiinnnna
Blondynka rozpoczęła prace jako szkolny psycholog. Zaraz pierwszego dnia zauważyła chłopca, który nie biegał po boisku razem z innymi chłopcami tylko stal samotnie. Podeszła do niego i pyta: - Dobrze sie czujesz? - Dobrze. - To dlaczego nie biegasz razem z innymi chłopcami? - Bo jestem bramkarzem.

Gość karafkkkka wiinnnna
Nauczycielka pyta dzieci: - Jaki jest największy przedmiot, który można wziąć do buzi? Dzieci mówią: gruszka, banan, pączek... Gdy przyszła kolej na Jasia, ten mówi: - Lampa! - Jak to, Jasiu? Chyba coś ci się pomyliło? - Nie, proszę pani. Jak wieczorem mama idzie spać, to mówi do taty: Zgaś lampę, to wezmę do buzi.

Gość karafkkkka wiinnnna
Dwa noworodki leżą na sali: - Jesteś dziewczynka czy chłopczykiem? - pyta pierwsze. - Nie wiem.. - Jak chcesz to mogę sprawdzić. - A niby jak? - Podnieś kołderkę to ci powiem. Niemowlę podnosi (....) - Jesteś dziewczynką! - A skąd wiesz? - Bo masz różowe buciki...

Gość karafkkkka wiinnnna
Przychodzi żona z pierwszego spotkania feministek do domu. Patrzy na męża rozwalonego na kanapie z piwem i pilotem w rękach i mówi do niego: - od dzisiaj nie będe Ci kurwa prała, nie będę kurwa gotowała nic kurwa nie będę koło Ciebie robić. A jak się nie podoba, to nie chcę Cię na oczy widzieć! Nie widziała męża jeden dzień, drugi, trzeci....dopiero zobaczyła go na czwarty dzień, jak jej opuchlizna z oczu zeszła.

Gość ósmy browar
Wnuczek do dziadka -Dziadku jak ty to robisz? Codziennie u ciebie jest inna zajebista laska! Każda wychodzi rozanielona! No jak?! -A bo ja wiem wnusiu- powiedział dziadek i leniwie oblizał brwi.

Gość karafkkkka wiinnnna
Seks szaradzisty: Para w łóżku. Żona do męża: - Kochanie, włóż od tyłu... - Żółw.

Zaczerniłam się, coby nie było podszywów :) W stopce możecie obejrzeć moje dzieci :) Mam na imie Halina, mam 42 lata i wychowałam samodzielnie piątkę dzieci. Było ciężko, ale dzięki temu jestem kobietą spełnioną :) Jestem na kafeterii, aby nawiązać nowe, interesujace znajomości :) Pozdrawiam!

Gość karafkkkka wiinnnna
cześć podszywie :D

Gość karafkkkka wiinnnna
oddaj mi mojego nicka :) daj mi hasło do niego bo chce go spowrotem :P

Gość karafkkkka wiinnnna
bawi cie takie zaczernianie nie twojego nicka?