Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juuuusikkaaa

nie wiem co bym zrobila bez Niego;(

Polecane posty

Gość Juuuusikkaaa

dzisiaj wrócił Mój Michał z pracy poszliśmy do sklepu po whisky.. bo bardzo lubimy ten alkohol... troszkę wyplismy.. jesteśmy ze sobą 2 latka... pytałam się go dzisiaj czy chce mi o czymś powiedzieć po prostu czułam ze jest coś nie tak.. dopiero gdy wypiliśmy niedawno położył się się bo na rano do pracy Ja zasnąć nie mogę z tego wszystkiego;( tak wiec zaczął mi mówić ze jak wczoraj rano szedł do pracy na 7:00 ze jakiś koleś szedł z kauterem na czarno ubrany miał okulary podejrzanie wyglądał.. szedł za Nim.. Michaś gdy chodzi do pracy ma słuchawki na uszach ostatnio kupił sobie galaxy i900 i myślał ze to złodziej chce mu ukraść telefon a dobrze wiemy ze ten telefon to tani nie jest...nagle Michaś odwrócił się i zapytał się dlaczego mnie śledzisz ten nic nie odpowiedział patrzył na Niego głębokim wzrokiem Michał już rękawy zawijał bo już czul ze coś będzie nie tak.... nagle odszedł ten dziwny gościu.. poszedł do jakiegoś samochodu... a Michaś szybko uciekł do pracy l.. potem z rana telefon do mnie czy drzwi zamknęłam..ja mu odpowiadam ze tak... potem znowu dzwoni i pyta się czy na pewno... strasznie się wystraszyłam tym co mi dzisiaj powiedział strasznie się teraz boje o o Niego.. myślę aby z Nim chodzić odprowadzać go...do pracy My mieszkamy w Anglii tu tak niebezpiecznie...:(( nie wiem co bym zrobiła gdyby mu się coś stało.. teraz plącze bo tyle mam myśli...ze szok.... :(((((

Urodz dziecko! Kobita, która nie ma dziecka nic nie znaczy. Jak zaczniesz coś znaczyć, to cie dziwne typy zaczna respektowac.

Gość karafkkkka wiinnnna
kupiłaś by następny telefon :P:D