basiuniaok25 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 witajcie kobietki. czy ktoraś z Was stosowala globulki betadine??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiuniaok25 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 aplikuje to sobie dwa razy na dobe. wieczorem i rano. rano jak wstane leje sie z mnie pomaranczowy plyn. to normalne... z biegiem dnia ta barwa sie zmiena... nie jest pomaranczowa tylko zolta!!! jak myslicie to ten lek czy po prostu nadal mam to cholerne zapalenie??? prosze o odpowiedz;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 Lekarz zalecił aplikować je rano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiuniaok25 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 dwa razy na dobe. na noc i rano... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiak1326 Napisano Kwiecień 8, 2011 lekarz takze przepisał mi betadibe ale jest on do stosowania wieczorkiem ponieważ zawarty w tabletach jod musi poprzebywać trochę pochwię a stosowanie rano kiedy chodzisz itp nie ma sensu bo go się za wcześnie pozbędziesz a czujesz tylko dyskomfort:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach