Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mister wanna

Drogie panie gruby facet to nie jest zły facet

Polecane posty

Gość mister wanna

Witam. Mam 48 lat,182 cm wzrostu,157 kg. Uważam że wygląd nie jest najważniejszy. Jakoś nie mam problemów ze zdrowiem z powodu mojej wagi.Jestem zadbany. Moim zdaniem każdy powinien być taki jaki chce.O to moja fotka: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/86f6fa94f064f649.html I co? Mimo wagi nie wyglądam źle. Uwielbiam dużo jeść i nic tego nie zmieni. Mam żonę i 4 dzieci: syn 20 lat,184 cm wzrostu,125 kg syn 16 lat,179 cm wzrostu,96 kg syn 14 lat,175 cm wzrostu,88 kg syn 12 lat, 165 cm wzrostu,72 kg I wszystkie moje dzieci są zdrowe.

Gość baleronka442344
Masz normalne poglądy. Ktoś normalny w końcu.

Gość baleronka442344
PS:Ładny brzuszek

Gość a ja pamietam ....
kurde....a a myślałam, że mój mąż jest gruby ... nie gniewaj się, ale jestes po prostu strasznie otyły, jak ci z tym dobrze-ok, ale chorób nie unikniesz- teraz może dobrze się czujesz (jak można się dobrze zcuć nie mogąc sie nawet schylić?!) ale za parę latek posypie się zdrowie. I niestety nie zgodzę się z tym, że jesteś zadbany - twoja tusza świadczy o tym, że o siebie nie dbasz....nie wystarczy założyć fajną koszulę żeby być zadbanym facetem :(

Gość a ja pamietam ....
a za otyłość u dzieci rodzice powinni odpowiadac karnie - 12 lat i 75 kilo - Jezu :(

Gość taka ciut przy kosci
no nawet niezłe ciacho z ciebie :) poważnie :)

może i nie chodzi o to czy ktoś jest zły czy dobry, ale otyłość jak wiemy powoduję choroby i to też trzeba mieć na uwadzę

Gość wszystko fajnie tylko to
ma nazwe OTYŁOŚĆ gratuluje rozsądku, ciekawe na jak długo rzekomo tryskasz zdrowiem i jak twoje dzieci bedą miec problemy z cisnieniem, cholesterolem itd itp to mozesz sobie pogratulowac

Gość ogień i pióra
Zgadzam sie że gruby facet to nie jest zły facet, ale pomyśl o swoim zdrowiu i i o chorobach wynikających z otyłości. Nadciśnienie, choroby serca, kręgosłupa. Nie mówię ze szczupli nie chorują, ale ...

Gość ogień i pióra
podobno otyli jedzą dłuzej ale żyją krócej :(

Gość sgsgst4wy6
a dużego masz pindolka? bo jak nie to go zeżarłeś! ŻART jhahahaha

Gość mister wanna
Ale moja żona lubi mój brzuszek-przyzwyczaiła się do niego

Gość e3gh
sexy synowie pewnie hahaha

Gość marta z hujowa
co za grubasy! Tłuste spasione leniwe świnie

Gość a ja pamietam ....
-Ale moja żona lubi mój brzuszek-przyzwyczaiła się do niego- a co miała zrobić? Musiała sobie wmówić, że jej to nie przeszkadza, ale ja jej współczuje - sex z takim brzuchem musi być straszny i trudny, szkoda kobiety, że musi się dostosowywac do twoich ograniczeń :(

Gość magisterka z dietetyki
no czlowieku , gruby strasznie jestes , ja w czyms tykim nie gustuje , a mozna wiedziec ile wazyles jak sie zeniles !??? A dzieci tez duzo , za duzo i problemy pojawia sie na pewno predzej czy pozniej!!! A kondycje masz , jak z bieganiem po schodach na np. 6 pietro , a pol godzinki plywania wytrzymujesz , bo dla nas (a zbyt usportowieni nie jestesmy- to male piwo!!!! Fajnie ze na luzie podchodzisz do tego problemu , ale to jest problem i nie nalezy go lekcewazyc, szczegolnie o synow mi chodzi!!!! moja corka w wieku 13 lat ,tez wazyla 75 kg , ale przy wzroscie 186, i jako plywaczka z mocnymi miesniami , ale bez tluszczu!