Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina 2011

czy mozliwe?

Polecane posty

Gość nina 2011

witam, mam problem czy istnieje szansa ciąży z stosunku bez wytrysku, stosunek krotki nawet nie wiadomo czy wydzieliła się ta wydzielina. stodunek byl w 16 dc a ostatni moj cykl trwal 30 dni. tylko nie krytykujcie

Gość nina 2011
tak myslisz?

ja jade juz 8 miesiecy na przerywanym (przed wytryskiem naklada prezerwatywe)-w ciazy nadal nie jestem.dla mnie to brednia,ze mozna zajsc od plynu przed wytryskiem

Gość nina 2011
ale to byl mój dzien płodny:(

Gość jdfhsdhfudfhdufh
ja jakos kochałam sie przerywancem przez 5 lat w płodne dni równiez-oczywiscie bez prezerwatywy i jakos nie zaciążyłam...wiec sorry ale to niemozliwe.!!!nie wkrecajcie siobie bozeeeee.!!!\ a tak pozatym po kiego czorta zakładasz nowy temat skoro takie tematy pojawiaja sie 2-3 razy dziennie???!!!litosci!!!!!!1

Gość nina 2011
zalozylam taki temat bo nie zwrocilam uwagi , porostu, ale czy to ma jakiekolwiek znaczenie. chcialam poprostu z kims porozmawiac.

Gość nina 2011
jak ktos mial taka sytuacje jak ja niech napisze jaki był efekt

Gość nina 2011
???ktos odpisze?

Gość jdfhsdhfudfhdufh
no to ja ci pisze ze TAKmiałam takich syt od 5 lat w płodne itp!!!!matkoo jedyna w tym płynie nic nie ma.!!zadnych plemników zdolnych do zapłodnieniea noooo

Gość nina 2011
obys miała racje:)

Gość umpa lumpa
jesli nie jestes pewna, to zazyj tabletke po.

Gość nina 2011
wlasnie problem w tym ze nikt nie chce mi wypisac recepty, nie mieszkam w miescie w ktorym jest duzo gabinetów lekarskich,a w szpitalu tez mi nikt nie wypisze recepty

Gość umpa lumpa
no ale jak moga nie chciec ci wypisac recepty? To chyba przestepstwo nie wypisac ci recepty na tabletke po. Jedz do tego szpitala i popros, lepiej to wziac, niz bawic dziecko za 9 miesiecy.

Gość nina 2011
a myslisz z mogłam?

Gość umpa lumpa
nikt tego nie wie. Ja zawsze wolalam byc ostrozna, wiec raz, jak i ty, mialam wrazenie, ze partner nie byl az tak ostrozny, jak byc powinien, a ja mialam dni plodne. Poszlam po tabletke po i moze wcale nie musialam jej brac, ale wolalam sie zabezpieczyc. Lepiej wziac, niz pozniej narzekac.

Gość nina 2011
wiem ale ja sie obawiam ze mi nikt nie pomoze z ta recepta bo dzis jest juz piatek jade na 22 do pracy a jutro lekarze nie pracuja a w szpitalu chyba mi tez nikt nie pomoze.jestestem w sytuacji ez wyjscia:(

Gość umpa lumpa
przeciez szpitale sa czynne 24/7. Macie tam oddzial ginekologiczny?

Gość nina 2011
tak, ale kiedys moja kolezanka byla tez w tej sytuacji ijej na oddziale nie chcial nikt pomoc, powiedzieli ze z oddzialu nikt jej nie pomoze, musi isc do przychodni.

Gość umpa lumpa
ja bym w takiej sytuacji postraszyla policja, bo lekarz ma obowiazek wydac recepte na tabletke po. No nic, to w takim razie czekaj na okres, nic nie zrobisz.

"ja bym w takiej sytuacji postraszyla policja, bo lekarz ma obowiazek wydac recepte na tabletke po" Chyba, że jest to wbrew jego sumieniu. :)

Gość umpa lumpa
tak, tez wlasnie o tym przeczytalam na innym forum... Ale, kurde, dla mnie to nielogiczne, bo przeciez to nie jest srodek wczesnoporonny, tylko mocna tabletka anty. Do cholery, kraj katolikow, lepiej rodzic dzieci, nie miec dostepu do aborcji, ani do tabletek po! Strasznie mnie to dziwi!

Lekarz może też odmówić przepisania tebletek antykoncepcyjnych jeśli jest to niezgodne z jego sumieniem. Trzeba to uszanować, natomiast warto mieć sprawdzonego lekarza, o którym wiemy, że przepisze tabletkę "po", jeśli wystąpi taka potrzeba.

Gość nina 2011
udalo mi sie dostac recepte, pojechalam do szpitala przed praca i lekarz wypisal mi recepte, juz 2 godziny jak wzielam, mam nadzieje ze bedzie dobrze:)

Gość nina 2011
to bedzie 24 godzina po stosunku, jak sadzicie escapelle zadziala?

Gość nina 2011
chyba nikt nie wchodzil na ten topik

nie masz mozliwosci zajcia w ciaze po co sie faszerujesz hormonami , ja caly czas jade na przerywanym i nie jestem w ciazy

Gość nina 2011
gonia ale ja powaznie pytam, myslisz ze skoro wzielam eskapele to zadziala w sumie do przytulanka doszlo w 16 dc i to wypadl ten plodny dzien akurat, no a eskapele zazylam po 24 h

Gość umpa lumpa
dobrze, ze wzielas, powinno byc ok. Lepiej polknac, niz pozniej zalowac.

Gość nina 2011
umpa lumpa nawet nie wiesz jak byłam zestresowana jak szlam na odddzial, bo stracilam juz nadzieje ze wypisza mi te recepte. na szczescie byl lekarz dyżurny i wypisał, ale pielegniarka koniecznie chciala wiedziec po co przyszlam, tyle że jej nie powiedzialam, bo co to ją obchodzi. mam nadzieje że jeszcze nie doszlo do zapłodnienia, zanim wziełam escapelle.

Gość nina 2011
miał tak ktoś jak ja????