Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agunia__12345

od dziś nie staram się już o dziecko

Polecane posty

Gość agunia__12345

od kilku tygodni czytam wszystkie fora o zachodzeniu, planowaniu, liczeniu, mierzeniu i wszystkim co mam co ma spowodowac zajscie w ciaze, nakrecilam sie tak ze juz o niczym innym nie mysle, to jakies zarazliwe jest od was kolezanki ( bron boze nie mowie tego zlosliwie) ja od 3 mcy probuje zajsc w ciaze, wyliczalam dni plodne, staralam sie miec seks w owulacje i wiecie co ? po 3 miesiacach mi sie znudzilo ! gdzie ten spontaniczny seks?? ja sie pytam, ? od dzis zapominiam o wszystkim !! jak mam zajsc w ciaze to zajde i bez liczenia ! od dzis seks tylko wtedy kiedy mam ochote ( co i tak zdarza sie prawie codziennie hihih) a mowiac powaznie jesli nie zajde w ciagu pol roku to moze wroce do waszych tematow, zaczne wyliczac, sprawdzac robic testy na owulacje na razie jednak daje na luz i niech sie dzieje wola boza!!!

wiesz co kochana ja ostatni raz mialam okresa w grudniu no i lipa!! NIBY LIPA BO KU RWA JEB A NI lekarze angielsxy nic se ku rwa nierobia jak bedzie to ku rwa bedzie brzusio rosnie, waga ta sama 44 kg piersi bola mdlosci zachcianki humorki niby jestem ale okresu brak i tylko objawy a a lekarze to maja w du pie wrocilam wlasnie ze szpitala i co?? czekalam poltorej godziny i h u ja mieli zrobic mi skan i nic;/ w du pie juz to mam bedzie to bedzie

Gość jdfhsdhfudfhdufh
Brawoo.!i tak powinno być:) Mysle,ze takie planowanie jest stresujące i co za tym idzie myslisz ciągle o tej ciazy a tak naprawde przez to Twój cykl całkowicie jest nieposłuszny.Masz racje niech sie dzieje wola nieba.!

Gość jdfhsdhfudfhdufh
mała radziłabym jednak isc do Pl lekarza...na wyspach jest ich pełnooo:)nie wiem na co czekasz..

Gość 3 miesiące to nie
sa zadne dlugie starania do roku czasu a nawet rok czasu to zajmuje zdrowej parze często mozna dac na luz ale wtedy kiedy jest wszystko wporządku i para nie ma zadnych problemó to tak to sie udaje ale jak ktos sie leczy i nie moze zajsc w ciaze to luz tu nic nieda

witam. ja czekalam na ciaze prawie 3 lata nie liczac poronienia w 5 tygodniu w tamtym roku. dzisiaj sie dowiedzialam ze jestem w ciazy wiec dziewczyno bez narzekan i do roboty:) przeciez to przyjemne starania. moja rada. nie kochajcie sie z mysla a moze teraz sie uda itp. ja ostatnio nawet dni plodnych nie liczylam i prosze kinderniespodzianka:P

Gość nie ma cyckow co ty
mala - przeciez ty masz dopiero 18 lat? po co ci dziecko...

Gość agunia______12345
wiem wlasnie ze nie ma sie co stresowac po 3 miesiacach, poza tym dochodze do wniosku ze spontan bedzie znacznie przyjemniejszy niz to wyliczanie ze moze wlasnie teraz sie uda, mam zakupione testy owulacyjne ale nie zdazylam ich jeszcze uzyc i nie zamierzam, przynajmniej nie przez nastepne kilka m-cy bede jednak zagladac na kafe i dam znac jak sie cos wykluje :)

Gość podziwiam ostre staraczki
ja to w ogóle podziwiam kobity, które potrafią tak ostro całymi długimi miesiącami się starać...ja tak nie potrafię czasem mam cykl ostrzejszy ;), a czasem prawie wcale w płodne ;), no tak jak wychodzi, zwariowałabym jakbym co miesiąc sobie wszystko równo wyliczała, co i kiedy...

Gość podziwiam ostre staraczki
Mam nadzieje, że się uda bez mocnego napinania się :D