Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huśtawkowoleżaczkowo

Czy to dobry pomysł na prezent???

Polecane posty

Gość taka sobie żoneczka
bardzo fajne;)) a skoro dziecko tego nie ma, to myślę, że super prezent... kurcze a ile się teraz daje na chrzciny ? w czerwcu będę matką chrzestną ale jeszcze nie myślałam nad prezentem / kasą..

ja myślałam, zmieścić się w kwocie 500-600 zł. napewno dla jednych to mało a dla innych dużo- jak zawsze.

Prezent pierwsza klasa :) Myślę, że zarówno maluszek, jak i rodzice będą zadowoleni. Urządzenie jest wielofunkcyjne i długo dziecku posłuży. Bardzo ucieszyłabym się, gdyby moje dziecko dostało taki prezent :)

Gość taka sobie żoneczka
o matko !! jestem w szoku ? aż tak dużo..prawie jak na wesele.. to Twoja bardzo bliska rodzina ? mój przyszły chrześniak to syn kuzyna męża..więc średnio bliska rodzina..utrzymujemy dosyć średnio bliskie kontakty..

Uważam że to świetny prezent :) W każdym razie u nas on się w 100 % sprawdził :) A co do kwoty prezentu ja wychodzę założenia ze jak kogoś stać to neich kupuje i daje co chce :)

Hmmm... Co do ceny, to każdy powinien mierzyć siły na zamiary. Uważam, że jeżeli kogoś stać na droższy prezent to dlaczego miałby go nie kupić? Pozdrawiam :)

Gość taka sobie żoneczka
dziewczyny proszę powiedźcie jaki jest mniej więcej przedział zł co do prezentu. chrzciny wyprawione będą w domu. Bo ja na prawdę nie wiem ile się teraz daje w prezencie..a jak koleżanka napisała swój przedział to trochę się zszokowałam..ale nie jestem w temacie więc pytam

Co do kwoty to każdy daje prezent na jaki go stać. to nie jest bliska rodzina jeśli chodzi o pokrewieństwo- to nawet nie dziecko kuzynki a dalsza rodzina ale dobrze się znamy, zawsze sobie jakoś pomagamy, dzwonimy, ona jest chrzestną mojego dziecka- 4 lata temu moje dziecko dostało od niej na chrzest 500 zł,więc chciałabym się zrewanżować jakby. nie jestem super zarabiająca-raczej przeciętnie ale myślę że ten prezent jest fajny i wart ceny i dłużej posłuży. pytanie do tej mamy co miała tą huśtawkę- to dziecko ma 2 miesiące-na jak długo posłuży ta huśtawka/bujaczek/leżaczek?

Gość taka sobie żoneczka
ok rozumiem.. a może ktoś inny się wypowie ?

Gość takajednajajajajaj
hmm, z racji tego, ze nasi chrzestni jeszcze studiuja i nie maja stalej pracy to dali symboliczny prezent (lyzeczka, buciki zlote) i bodajze po 200 czy 300 zl . ALe powiem Ci tak- ja mialam gdzies ile mi dadza, bo tak naprawde liczylo sie dla mnie tylko to, ze sa :) mogli nawet po 50 zl dac

Gość wedlug mnie 600zl to bardzo
duzo, za tyle to ja prezent chrzesniakowi dawalam na komunie. U nas mala dostala od chrzestnego krzeselko do karmienia (podobne widzialam wczesniej w cenie tak do 200zł), a od chrzestnej srebrny lancuszek i kombinezon na zime, i powiem wam ze bardzo bylam zadowolona. Od innych gosci po 100-200zl i wydaje mi sie ze to sporo, bo jednak nie o to na chrzcie chodzi zeby jak najwiecej kasy dac. a co potem na komunie, ile wtedy dac 1500-2000zł? a na slub to juz pewnie mieszkanie??

Gość wedlug mnie 600zl to bardzo
a co do pytania autorki, to jesli dziecko nie ma czegos takiego, to pomyl swietny, napewno sie przyda

Gość taka sobie żoneczka
też myślałam o prezencie tak do 300zł i uważam że to sporo.. dobrze, że jest ktoś kto myśli podobnie:) pozdrawiam

Gość chcialabym cos takiego dostac
kup im to. przyda sie na pewno! Polecam tez mate edukacyjną fisher price rainforest - zajebista :) Moj maly spedza na niej ok. 3 godziny dziennie bawiąc sie. a ja mam czas na rozne rzeczy.

Gość Siedemnacha
Sory że tak się wcinam ale mam pytanie. Mam być matką chrzestna, mam 17 lat i w tym temacie jestem zielona i ile wypadało by dać małemu? I jaki prezent?

Gość maxfactor5555
siedemnastka-nie pracujesz więc 200-300 zł i jest ok.

Gość Chrzest.co
Pomysłów na prezent z okazji chrzcin nie brakuje,zobacz w naszym sklepie www.Chrzest.co wybór jest bardzo szeroki.