Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfgfg

ocencie ta bluzke

Polecane posty

Gość pimpek sadełko
ok git

Gość fgfgfgfg
badzcie szczerzy potrzebuje rady

Gość fgfgfgfg
hmm?

dobry pomysł tylko ja zamiast czarnych to chyba takie szare bym wybrała albo we wzorki delikatne jakieś :) Tylko nie balerinki jeśli będziesz butki wybierać:) choć to zależy w jakich się dobrze czujesz:) Ja osobiście nie lubię butków na płaskim obcasie lub jego braku bo noga się brzydko układa i chodzi się jak kaczka :) Kobieta powinna podkreślać nogi butami choć na małym obcasie:) PS. Do szarych leginsów fajnie by wyglądały dodatki w kolorze fioletowym :) wystarczą korale i pasek, albo pasek i bransoletki . Ale to moje zdanie :) Figurę masz widać świetną więc wszystko Ci pasuje:)

dobry pomysł tylko ja zamiast czarnych to chyba takie szare bym wybrała albo we wzorki delikatne jakieś - chodziło o leginsy :)

Gość fgfgfgfg
ojejku dziekuje za taka wyczerpujaca odpowiedz:) Jestem niska wiec raczej do dlugich czarnyc leginsow zaloze obcasy :) Moja siostra powiedziala ze ta bluzka wyglada jak pizama Hmm teraz takie wmodzie i nie zastanawialam sie nawet ze moze wygladac jak pizama wiec nie wiem czy teraz bede chciala sie pokazac na ulicy heh.. A czarny pasek wyzej bardziej pod piersiami czy nizej na biodrach polecasz??

Gość fgfgfgfg
doklanie zgadzam sie z poprzedniczka i ogolnie jestes sliczna :)

ja bym zobaczyła jak wyglada pasek czarny i brazowy.... mam tego typu bluzke i jesli chodzi o samą przeplatankę to fajnie pod biustem .ale to taki a'la sznureczek,z kolei jesli chodzi o pasek zalezy czyjest gruby czy raczej cieniutki.... jesli guby to na biodra odpowiednio skomponowany z linią calej sylwetki jesli szczuple to raczej kolo pasa ale zalezy od danej figury i calej kompozycji ubioru :) ja osobiscie raczej obwiazuje sie pod linia piersi cieniutkim "sznureczkiem" pasek tylko na dobrze pasującą bluzeczkę

piżama ? no nie :) Jakoś tego nie widzę :D A pasek to tak w tali, nie niżej. I dziękuję Wam za miłe słowa:) A bluza cieplutka :D:D

ale Ty jetes szczuplutka :) wiec to gdzie zalozysz chyba zalezy od ciebie :) zapodaj w pasie ....pasek i zobacz jak yglada w stosunku do nóg ...zeby nie bylo zbyt duzej roznicy :) wtedy sama spokojnie zadecydujesz

ewajhgyft piękna reklama :) szkoda,że marketing pod tym względem schodzi na "psy" wiem bo sama w tym robię . miło żegnamy :)

ewajhgyft- dobrze, że ja nie potrzebuję się odchudzać :D Ale za 5 zeta to szajs :) Co tu wkręcasz :)

do fgfgfgfg :) ja zawsze sugeruję się całokształtem jesli jetem za bardzo "napompowana " na górze to ,to zmieniam :) zeby była jakaś proporcja miedzy górą a dołem

Gość fgfgfgfg
a dziekuje za komplement ze szczupla:) Zgubilam szybko po porodzie zbedne kilogramy :P Postronna - wiem o jaki pasek brazowy chodzi wiazany :) Niestety takiego nie mam:( Mam tylko cienki czarny Dlatego tez pomyslalam wlasnie zeby go dopasowac Kruszyna093 - cala przyjemnosc po mojej stronie ja tylko wyrazam swoje skromne zdanie:D

nio ja zakupiłam w zestawie :) wiec mialam do wyboru :) próbuj , jak bedziesz sie lepiej czuła tak zakładaj :)

Gość fgfgfgfg
a moze zrobic wam zdjecie z tym paskiem i leginsami i byscie ocenily ?:) tylko to chwilke moze potrwac:P Jak juz tak sobie gadamy :) o modzie:P

Gość mmakova
a nie jest za bardzo przezroczysta przypadkiem/

mnie się podoba :) sama tak urozmaicam moje stroje :) jak na moj gust ok :) zobaczymy co dziewczzyny napisza :)

Gość fgfgfgfg
Postronna dziekuje:) Ja pierwszy raz kupilam taka bluzke zazwyczaj nosze jakies tuniki ale nigdy takich luznych :) wiec wolalam sie zapytac eksertek:D hehe

Gość fgfgfgfg
No to sie ciesze bardzo:):) Ze jest ok:) DZIEKUJE bardzo wam za pomoc:))) A jesli dodam korale czarne jakies to nie bedzie "nadzgane":P

Gość Boena Nmcov
fajna

Gość fgfgfgfg
No pokombinuje cos hehe:):) Dziekuje jescze raz jak nie wiem co a moze wy macie jakies fajne kompozycje swoje byscie wkleily ?:) hehe