Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_jedna_23

Mój facet chodzi sam na imprezy...

Polecane posty

Raz na jakiś czas umawia się na imprezy z dawnymi znajomymi ze studiów. Chodzą do pubów, albo organizują domówki. Czasem po takiej imprezie nocują wszyscy studenckim zwyczajem w jednym mieszkaniu "gdzie kto padnie" :) Znam jego koleżanki i kolegów, bo wszyscy studiowaliśmy na jednej uczelni. Zawsze jestem zapraszana, ale jakoś tak wychodzi, że nigdy nie mogę, zawsze coś mi wypada. No i on chodzi sam, choć wcześniej pyta, czy nie mam nic przeciwko. Ja też na takowe spotkania chadzam sama :) czasem myślę, że mamy taką niepisaną i w zasadzie nigdy nie zawartą umowę pozostawienia sobie takiej sfery tylko dla siebie. Ale teraz się tak zastanawiam, czy dobrze robię, że nie chodzę z nim. Nie wymagam właściwie też żadnych meldunków na telefon :D ewentualnie sms jak się bawi i sms jak dotrze już do domu o ile będzie w stanie pisać :D A jak jest u Was? Zawsze wszędzie razem? Czy też robicie sobie odskocznie i bawicie się osobno?

Gość lolka0000
no wlasnie moj facet tez sobie lubi od czasu do czasu, sam pojsc beze mnie na impreze ze znajomymi.. ale mnie to niestety wkurza.. bo nawet mi o tym nie napisze.. dopiero po jakims czasie sie dowiaduje... a on uwaza ze to nic zlego, ze go kontroluje itp. i przez to sie klocimy i sie nam nie uklada .. ;/

Gdybym ja nie wiedziała o imprezach swojego faceta, też bym się wkurzała. Jeden sms to kilka sekund. A nawet w razie czego wiadomo potem, gdzie on jest. Ja rozumiem spontany :D ale naprawdę kilka min rozmowy "Kochanie idę na piwo..." nikogo nie zbawi.

Gość twims
Jeśli Cię zaprasza, a Ty po prostu nie możesz iść, to moim zdaniem nic złego, tym bardziej, że znasz tą ekipę :)