Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna jestem bardzo

czekam na mojego faceta jeszcze nie wrocil z pracy

Polecane posty

wyszedl do pracy o 8 rano... jest 23 a jego jeszcze nie ma :( tylko nie piszcie ze mnie zdradza, bo jego praca jest 10 min od domu to duza firma wiem ze musi cos zrobic na maszynie pilnie :( i tak jest bardzo czesto , dzis mialam wolne myslalam ze wyjdzie wczesniej i spedzimy jakos razem popoludnie. On ma wolny weekend a ja ide do pracy , bo pracuje w handlu i znow tak malo czasu bedziemy razem. W poniedzialek on jedzie do Katowic i przyjedzie pewno znow pozno :( dlaczego praca zabiera nam najcenniejsze chwile, a nawet drugą osobe :(

Gość oooooooooona_____________
Rozumiem Cię i współczuję :(

Gość szary papier
moj maz tez ma prace ktora zajmuje duuzo czsu, ale uwazaj zaraz zjedza cie hieny ze zdradza, oszukuje itp.

a tam odrazu zdradza ............ moze w pracy jest ty znasz chyba mniej wiecej jego godziny pracy i do kturej hfabryka czy tez hala pracuje ????? moze jest okazja zeby trzepnac nadgodziny wiec robi wie ze jutro ma wolne to lupie kase im wiecej kasy w domy tym wiecej szczescia ;))

zabrał ze sobą kartę do bankomatu

dzwoniła ta jego Iwonka , pociesza mnie że właśnie śpi u niej i jak się wyśpi to zaraz natychmiast jedzie do mnie. dobra z niej dziewczyna

a zazwyczaj ja zabiera????? przemysl do ktorej pracuje zazwyczaj??? czy sa mozliwe nadgodziny?? jak sie ubral?? i napisz co ty sadzisz o tej sytuacji i napisz ile on ma let

jestem pewna ze mnie nie zdradza, znam go doskonale, firma pracuje caly czas, tam sie pracuje na 3 zmiany a moj zazwyczaj siedzi od 8 do 17 czasami do 20 zalezy ile ma do zrobienia. Dzis juz przegina :( zeby tak dlugo pracowac, tesknie za nim chce sie przytulic i nie moge zasnąc, tak bardzo mi brakuje mi chwil spedzonych tylko z nim :( ciagle sie mijamy i widzimy tylko w lozku jakie to smutne:(

no uciekam papatki właśnie słysze klucz w zamku. muszę szybko się podmyć pa patki

dzieki podszywie 🖐️ niestety u mnie tego klucza w zamku nie slychac :(

usnąl u tej swojej Iwonki ale dzwoniła że już lada chwila będzie

dzwonialm do niego pol godziny temu mowi ze bedzie przed 24.. :( ze jesli nie zrobi czegos to nie dostanie wolnego dnia na ten wyjazd do katowic

no to nie slyszalas co sie dzieje w tle ???? jest w robocie czy nie??? napewno na fabryce nie jest cicho

a ja myśle ze to ta Iwonka mu każe tak dziś jej dogodzić , że pozwoli mu mieć ten poniedziałek wolny od niej by sobie pojechał do Agnieszki do Katowic.

jezu ale tu podejzliwe hieny siedza :D Moj maz ma firme i jak robi na maszynie to nie raz potrafil od switu do 2 w nocy robic byleby tylko sie w terminie wyrobic a wiedzial , ze jest bardziej wydajny niz pracownicy. Ona mowi, ze mu ufa, jak dzwonila to pewnie slyszala maszyne itp. Zreszta jak sie robi na maszynie to niestety tak jest , ze czasem jak sie w dzien cos spieprzy to tzreba do switu robic, zeby ze zleceniem zdarzyc

on pracuje w sadzie teraz robia tam glazure czy terakote. slubu nie mamy ale chcemy wziac tylko czasu na slub brakuje

czyli zajmuje sie wykonczeniowka??? tak ??? no to on ma termin przecie i musi go dotrzymac bo to kosztuje a w tygodniu nie moga pewnych zeczy zrobic bo te urzedasy tam pracuje przecie nie??? no to robi biedak a ty w histerie wpadasz