Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmowa

TAKI PRZYSTOJNY ale to nie to...

Polecane posty

Gość rozmowa

przed chwilą pisałam z kimś na czaterii, wlazłam tam od niechcenia, krótka wymiana zdań i zaraz propozycja wysłania zdjęc, zgodziłam sie (oczywiście nigdy jako pierwsza - wiem, ze to podłe ale jak brzydki to nie odsyłam). Okazał się naprawdę przystojnym facetem. Wysłałam mu więc swoje. Zaproponował spotkanie (kawa, spacer). Zanim jednak mialoby to nastąpic musialam go troche przetestowac, niechętnie odpisywal, wyczulam, ze szuka czegos wiecej, w koncu zaczał nakierowywac rozmowe na tematy intymne....Czemu spotykam tam zawsze dwa typy facetów: 1 - nieatrakcyjny ale normalny, 2 - atrakcyjny ale szukający przygód.

Bo atrakcyjni wiedzą, że znajdą kogoś kto im pomoże taką przygodę przeżyć.

Nieatrakcyjni są świadomi tego, że nie podobają się dziewczynom. Mają małą pewność siebie, tak mi się wydaje. Atrakcyjni są śmielsi i bardziej śmiałe propozycje dają.

Gość rozmowa
dlatego czaterie staram się omijac szerokim łukiem....bo to niemal zawsze stracony czas.

Atrakcyjni faceci w realu również mają świadomość swojej atrakcyjności. Wiedzą, że w końcu któraś się z nimi "zabawi", a nieatrakcyjni nawet pomimo dobrych charakterów zostaną sami.

Gość rozmowa
najgorsze to, ze ma moje zdjęcia...nie powinnam tak szybko wysylac skoro i tak ze spotkania nici...ale oni nigdy o seksie nie wspominają, dopiero pozniej wychodzi szydło z worka.

Gość dfsfdsfdsfdsf
ale ty laska pierdolisz głupoty... piszesz że czat omijać szerokim łukiem, że facet przystojny itp, ale mimo tego coś nie tak.. i właśnie co nie tak? sama zaczęłaś go testowac jak piszesz w kwestiach intymnych... "ale oni nigdy o seksie nie wspominają, dopiero pozniej wychodzi szydło z worka" - sama zagadałaś więc o te tematy to wziął cię za zdzirę i co się dziwisz?! porządna kobieta nie zadaje intymnych pytań na początku znajomości. dla mnie to po prostu on jest górą, ten facet z którym pisałaś a ty okazałaś się prosta jak drut i w dodatku nie wiadomo po jaką cholerę założyłaś ten temat, o co w nim chodzi w ogóle... śmieszna jesteś.