Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona951365

Pomocy!!!! prosze

Polecane posty

Gość przerazona951365

Nie wiem co mam zrobić. pare miesiecy temu wyszłam za mąż i wydawało mi sie ze znamy sie juz dosc dobrze. jakis czas temu na jakiejs glupiej stronce internetowej widzielismy z mezem zdjecie faceta ktory zaspokajal sie z rurą od odkurzacza. smialismy sie oboje i nie zwrocilam uwagi na jakies dziwne zachowanie z jego strony. nie mielismy dotad problemów z zyciem seksualnym. dzisiaj miałam z siostra wyjsc do miasta ale jej cos wyskoczyło i musiałam szybciej wrocic do domu, zastałam meza dobierajacego sie do odkurzacza....:( zaniemowiłam, starałł sie to jakos wytlumaczyc, ale ja nic nie slyszałam weszłam do łazienki, a potem nie chcialam o tym rozmawiac, wyszedł... nie wiem co mam zrobic, nie wiem jak do tego podejsc. pomocy!!

Na miłość Boską, nic tragicznego się nie zdarzyło, w końcu- spróbować masturbacji z jakimś dziwacznym gadżetem, np. odkurzaczem, to nie grzech, nie zboczenie, moim zdaniem jesteście jeszcze wobec siebie wzajemnie skrępowani w seksie, należy o tych fantazjech seksualnych dużo i bez skrępowania rozmawiać i robić to, wymyślać urozmaicenia i nie ukrywać swych pragnień i pomysłów, choćby i Tobie samej wydawały się dziwaczne, śmiać się i eksperymentować, jeśli coś Ci się nawet nie podoba, pomyśl- to nikomu nie szkodzi, nikogo nie krzywdzi, wszystko tego rodzaju mieści się w normie! Ale, nie daj Boże, nikomu,poza Partnerem, nigdy-przenigdy nie mów o Waszych seksualnych tajemnicach. Na początek wymyśl jakąś żartobliwą "zemstę" za Jego odkurzacz, np. spróbuj sama np. z prysznicem, czy coś w tym rodzaju, ale wcześniej powiedz Mu o tych planach. W końcu- dzięki odkurzaczowi- macie wręcz szansę stworzyć własny super-model współżycia. Ale najważniejsze- rozmawiać szczerze o swych fantazjach, w końcu jesteście dla siebie stworzeni, nieprawdaż?

Gość adwer
Nic się nie stało, chłop był ciekawy po prostu czy takie coś jak oglądaliście jest możliwe. Trzeba było żartobliwie skomentować a nie robić afery. Proponuję sobie przygotować napis z nazwą marki odkurzacza jaki posiadacie i nakleic sobie na tyłku. Ubaw bedziesz miała po pachy i pewnie stanie sie to Waszym sypialnianym zartem.

Gość przerazona951365
dzieki za odpowiedzi, niby jest w tym troche prawdy ale mimo wszystko w takim szoku to chyba nigdy nie byłam... a jezeli cos takiego sie bedzie powtarzało, ja rozumiem eksperymenty seksualne a jak z tego wyjdzie jakisz dziwny fetysz... nie wiem nie wyobrazam sobie co moze z tego wyjsc dalej... mam nadzieje ze to tylko eksperyment.....

Gość adwer
Nie dramatyzuj zaraz tam fetysz. Ciekawy był a że zrobił z siebie durnia to pewnie do głowy mu juz nigdy więcej nie przyjdzie sprawdzać takich teorii. :)

No to, bujwa kłać, zacznijcie eksperymentować, wymyślać coś własnego, wierz mi, dziewczyno, powinniście się wzajemnie szokować swoimi-jak to określiłaś- "dziwnymi fetyszami", wymyślać nowe, inaczej za 5 lat Wasz wspólny seks będzie nudny, jak rąbanie drzew na Huculszczyźnie i oboje zaczniecie skrycie myśleć o "skoku w bok", ROZMAWIAĆ o seksie, ROZMAWIAĆ i jeszcze raz REALIZOWAĆ, to potem żadne z Was nie pomyśli o odmianie, bo gdzie znajdziecie TAKI układ? na szczęście w seksie trzeba sobie ZAPRACOWAĆ, to, co macie- to może mieć każdy, na początek. Rozwijajcie się, bo będzie źle, a może być super-, jak przemyślisz to, kiedyś możesz błogosławić szansę, jaką Wam dał... głupi odkurzacz...:-)

Gość przerazona951365
wy to tak spokojnie opisujecie a ja szok ludzie przezylam, zabaweczki wibrator kulki czy laki ok ale odkurzacza do lóżka nie... toz to nie higieniczne.... no cholera... przeciez jak mialo by teraz do czegos dojcs to zaraz mam ten obrazek przed oczami, no kurde abstynencja przez miesiac..... :(

No a seks, to on taki superhigieniczny jest, a pocałunek nie przenosi ohydnych bakterii i wirusów, a okolice genitalne to wcześniej, do czarnej dżumy, wrzątkiem sobie wyparzacie i lizolem odkażacie? Toż odkurzacz w normalnym domu zawiera w sobie mniej bakterii, niż przeciętny człowiek ma w przewodzie pokarmowym! A jak podczas seksu zacząć myśleć o higienie, to wkrótce z nami będzie to, co z mamutami. Wiesz, jak wyginęły mamuty???

Gość przerazona951365
no dobra ale mimo wszystko mnie to odrzuciło, przeraza mnie tez to ze moze zaistniala sytuacja prowadzic do czegos gorszego... nie wiem co go strzelilo i nie potrafie najwyrazniej tego pojac, odkurzacz nie wydaje mi sie normalnym, toc cholera jestem w domu i nie stronie od niczeg nie stronie i w desperacji nie byl... i nie wydaje mi sie zebysmy w rutyne wpadli, nie boje sie eksperymentow, ale nad tym nie potrafie na chwile obecna przejsc do porzadku dziennego... :( moze z czasem przejdzie