Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elseevee

Czy to moze oznaczać ciąze? bardzo blada 2 kreska na tescie

Polecane posty

Gość elseevee

Hej, robiłam wczoraj rano test ciazowy marki Pre Test no i wyszła bardzo blada , ledwie zauwazalna druga kreska, tak jak sie na 1 rzut oka spojrzy to jej nie ma, trzeba wytrzyć wzrok a najlepiej wziac pod swiatlo i wtedy dobrze ja widac. Czy to moze oznaczać ze jestem w ciazy? Test robiłam w 25 dc a cykle mam ogolnie 27 dniowe. Wiec moze to za wczesnie ? Jak sądzicie? Dzis kupie drugi test i zrobie jutro rano ale do tego czasu chciala bym poznac pare opini i zapytac ktore testy sa najlepsze bo nie wiem moze ten Pre Test jest jakis nie bardzo a w ciazy nie jestem?

za wczesnie jeszcze, najwiarygodniejszy test będzie PO terminie spodziewanej miesiączki, ale co by nie mówić, nawet blada kreska, jeśli jest druga na teście to oznacza ciążę

Gość maarta_2011
mysle ze jestes w ciazy,,ja na pre test sie nie zawiodlam już pare razy stosowałam..ostatnio podejrzewałam ciaze i bardzo bałam sie zrobić ten test,,ale wynik był taki ze tylko jedna kreska a w polu na ciaze białe pole bez zadnej nawet bladej kreski..wiec w twoim przypadku mysle ze ciaza..gratki

Zależy, czy odczytałaś test w odpowiednim czasie. Mnie Pre Test oszukiwał - pokazywał kreskę (ale to na skutek wyblaknięcia miejsca testowego, o czym wtedy nie wiedziałam), a nie byłam w ciąży.

Gość magiaia
Wlaśnie mam taka sytuacje ze wczoraj robilam test o 6 rano strasznie mi sie chcialo spac jeszcze zrobilam test i cos tam dojrzalam ale nie wiedzialam czy sobie wkrecam czy co. Wiec poszlam spac. Wstalam za 2 h i sie przyjrzalam od nowa no i juz bylam pewna ze ona jets bo wzielam pod swiatlo. Zrobie jutro nowy test innej firmy ale wlasnie nie wiem co myslec o tym 1 :)

1. Nie patrzcie na to co pokazuje test po kilku godzinach itp. Bo wtedy może Wam nawet pokazać, że będziecie mieć trojaczki. Liczy się tylko to co pokazuje po czasie, który jest określony w ulotce dołączonej do testu. 2. Bladą kreskę widać nawet bez moczu, bo ta kreska jest przecież nasączona jakąś substancją. A oglądanie pod światło to już w ogóle. :D 🖐️

Gość elseevee
perwersja jaka tyjestes glupia, test bedzie pokazywal trojaczki ;O spoko debilu, zal sie robi jak sie ciebie czyta, i test pod swiatlo normalnie nie pokazuje zadnych kresek :O

Gość elseevee
rozumiem nie martw sie, ale patrzac na twoje wypociny wiedzy zdobytej na forach to nawet ironia przestaje byc ironia. Żałosne wypociny, nie pisz nic jak masz pisac takie głupoty.

Gość załamama1989
Moim zdaniem również to ciąża, ale dla pewności zrób inny test :) gratuluję