Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alone in the darkkkkkkk

Jestem NIEUDACZNIKIEM dlatego dałem sobie spokój z kobietami

Polecane posty

Gość alone in the darkkkkkkk

Dlaczego jestem sam przez całe życie ? W tym roku skończyłem 29 lat - i co ? Co ja mogę zaoferować potencjalnej kandydatce - chyba nic , bo niczego nie osiągnąłem. A oto lista powodów dlaczego nawet nie staram się aby kogoś poznać, bo już dawno się poddałem: 1. Nie skończyłem jeszcze studiów - dopiero w tym roku obrona 2. Nie mam samochodu. No właśnie jak facet 29-cio letni może nie mieć auta. Jeśli jest mi potrzebny to pożyczam od rodziców. 3. Mieszkam z rodzicami - jak facet w tym wieku może mieszkać z rodzicami , to odstrasza kobiety. 4. Jestem nieśmiały i chociaż staram się z tym walczyć to chyba jeden z głównych powodów mojej samotności. 5. Jestem szczupły - mam ogromny kompleks z tego powodu , jaka kobieta zechce takiego chudzielca. 6. Nie chodzę na dyskoteki i temu podobne party bo nie umiem tańczyć , w ogóle nie jestem takim imprezowiczem. 7. Nie potrafię podrywać. Pewnie znalazłoby się jeszcze trochę mniejszych powodów, ale te wymienione to są takie główne. Więc potencjalna kandydatka po bliższym poznaniu uzna Mnie za nieudacznika, nudnego i mało ciekawego faceta. Tylko nie piszcie , że mam niskie poczucie wartości bo to doskonale wiem, ale jak ja mogę mieć jakieś poczucie wartości. Tak więc pogodziłem się z tym , że pewnie zostanę już sam. Nie napisałem tego bo "coś tam", albo żeby się wyżalić. To są moje wnioski i spostrzeżenia. Wiem ,że jestem kiepskim kandydatem na faceta albo męża. Doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Nie chcę aby jakaś dziewczyna zmarnowała sobie życie z taką ofermą. Najlepiej dla mnie i dla kogoś będzie jeśli zostanę sam. Jestem facetem którego określa się mianem ofermy, ciepłej kluski, cioty itd. Tacy jak ja nigdy nie powinni wchodzić w związki, bo mogą tylko wyrządzić komuś krzywdę.

Gość ide do piekła
Jestes nudnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...........

Gość gosialalallalala
samo to ze sie zalisz nad soba na tym forum to juz znaczy o tobie co za kretyn..

Gość ide do piekła
nie to ze kretyn ale to kolejny topik w ktorym sie powtarzasz.