Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krakowiankaZciastami

lubisz ciasta a nie potrafisz lub nie masz czas upiec ... nie ma sprawy ..

Polecane posty

LUBISZ CIASTA ... NIE ZNOSISZ LUB NIE POTRAFISZ UPIEC?? NIE MA SPRAWY .. ZROBIE TO ZA CIEBIE ... CIASTA PRZEKLADANE .. Z MASA .. Z KARMELEM .. Z BITA SMIETANA .. SERNIKI... 15zl (szt)+ skladniki PRZYKLADOWO NP SZARLOTKA 30ZL ZA BLASZKE MAKOWIEC Z JABLKAMI (DZIEKI TEMU JEST WILGOTNY) 38 ZL / BLASZKA SERNIK 38 ZL SNICKERS 38 ZL (CIASTO MIODOWO ORZECHOWE Z KARMELEM I ZLOCISTYMI ORZECHAMI) CIASTO 3 BIT KTORE CIESZY SIE OLBRZYMIA POPULARNOSCIA 45 ZL (CIASTO KARMEL BITA SMIETANA-KTORA SIE NIE ROZPLYWA NA TALERZU !!!! I DODATKI ...) INNE CIASTA TYPU MURZYNEK ... 10zl od ciasta + skladniki a moze JAKIES INNE NIEWYMIENIONE ?? napisz JAKIE CIE INTERESUJE ZROBIE WYCENE DOMOWE SMAKUJA LEPIEJ NIZ W CUKIERNI ... SKONCZYLAM 10LAT TEMU SZKOLE GASTROMICZNA WIEC NIE OBAWIAJ SIE:) BEDA PYSZNE :) NAPISZ CO CIE INTERESUJE .. LUB PO PROSTU CO LUBISZ .. W RAZIE POTRZEBY TEL 789 106 066 A JA DORADZE :) WSZYSTKIE PRZEKLADANE 15 ZL / SZT (KOSZT ZROBIENIA CIASTA) + koszt SKLADNIKOW ... (SAMA JE KUPUJE I SZUKAM KORZYSTNYCH CENOWO) CALA BRYTWANKA GOTOWEGO CIASTA (W ZALEZNOSCI OD RODZAJU CIASTA) WAZY OKOLO 2 - 2,5 KG JESLI ZAMOWISZ CONAJMNIEJ 3 CIASTA A MIESZKASZ W PROMIENIU 5 KM OD BORA KOMOROWSKIEGO DOSTARCZE JE OSOBISCIE LUB ODBIOR OSOBISTY KRAKOW

Gość jedna uwagaaaaa
pisze się brytFanka

Gość a masz zarejestrowana
dzialalnosc gospodarcza? a sanepid co na to?

Gość mniam ale mi narobiłaś apetytu
powodzenia, myślę, że będziesz miała wzięcie :)