Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gennnnyyyy

czy wychodzicie w taki wiatr z niemowlakami na spacer

Polecane posty

Gość Gennnnyyyy

mój ma 1,5 miesiąca, już byliśmy ubrani, ale się cofnęliśmy, jak usłyszałam ten świst wiatru... ale mam wątpliwosci, bo ostatnio przez pogodę - albo silny wiatr, albo deszcz- i wyjazdy już kilka dni z nim nie wychodziłam

Gość Gennnnyyyy
up up

Gość jołł
Mój ma 3 mce,w taki wiatr to folie przeciwdeszczowa na bude;) i idziemy. wiecej ja obrywam tym cholernym wiatrem niż on:)

Gość mamusinkowataaaa
w taką pogodę darujemy sobie spacer... jak dziecko kilka dni nie wyjdzie na dwor to nic sie nie stanie. zresztą kiedys jak tak wialo i jednak posżlysmy na dwor to myslalam ze mi wozek wywroci... nie ma sensu w taka pogode wychodzic... gdzie tu przyjemnosc dla dziecka...

Ja dziś wyszłam, ale mieszkam w centrum, musiałam go przewietrzyć, po wczorajszym deszczu powietrze świeże (na ile w mieście może być), słoneczko a jak to w zabudowie- wiatru tak strasznie nie czuć. Młodego w chuście nosiłam- czapeczka, kapturek i jedna warstwa chusty na głowie. Ostatnio my z mężem byliśmy chorzy, mały nie wychodził codziennie, nie mogę go kisić w domu w tych zarazkach, zresztą lekarka kazała jak najwięcej wychodzić w każdą pogodę (w granicach rozsądku, w czasie ulewy byli na balkonie). Pilnowałam dziś tylko żeby nie był chłodny, przegrzany i żeby uszy miał zasłonięte. Synek ma 5 tygodni.