Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonitkad

Wyższa Szkoła Psychologii we Wrocławiu- ZNACIE?????

Polecane posty

Gość bonitkad

http://www.swps.pl/ znacie tą szkołę? może uczęszczaliscie i możecie mi cos o niej napisać? Bo tak myslę żeby tam studiować, ale nie znam opinii ludzi na jej temat.

Gość upopppppppp

Gość 9393j83ye32r
ja studiuję na swps w warszawie i nie mogę złego słowa powiedzieć... no może tylko to, że droga szkoła, no ale cóż jakość kosztuje. nie wiem czy we wrocławiu jest podobnie, ale uczą jacys ważni ludzie np. Wojciszke, Doliński...

Gość Fraqtalkaadfef
na swpsie fajne jest to ,że ludzie młodzi za pisem nie tylko idioci z PO , to fajne że są mądrzy ludzie , czytajacy Naszą Polskę, Gazetę Polską , Rzeczpospolit itp. są ludzie z dobrych domów, nie jakieś blachary jak na uw , no chyba że na zaocznych, tam jest troche wieśniar

Gość lewe lewe loff
oddział warszawski jest bez zarzutu, więc z wrocławskim pewnie nie jest najgorzej 🖐️

Gość dżungla miedzynogami
zaletą jest duża liczba toalet np . na jednym piętrze 2 toalety w srodku kilka wc a to jedno skrzydło w kazdym skrzydle toalety więc nigdy nie ma tłoku do kibla gorzej jak ktoś sie zesra, ale raczej porządek czysto i w miarę nie śmierdzi

Gość mam plan kwietniowu
i można przychodzić z laptopem palmtopem albo ipadem i nie boisz sie że ktoś ci zajebie , albo bedzie sie gapil

Gość welcome to the jungle
We wrocławskim podobno ludzie bardziej udani niż w Warszawie, łatwiej o współpracę, pomoc, jakieś znajomości i serdeczność. Ale wykładowcy chyba mniej spektakularni 🖐️

Gość eklerkowataa
ktoś wie czy na oddziale warszawskim można uprawiać seks np. w łazience albo na mało uczęszczanym korytarzu czy wszędzie są kamery?

Gość Tel
Akurat we Wrocławiu wykładowcy są bardziej spektakularni niż w Wawie

Gość Mału-rycy
Studiowałem na eswupeesie w wawie, studiuję we wrocku. We wrocku jest lepiej. Według rankingu ministerstwa wrocławski swps ma najlepszą psychologię w Polsce, przynajmniej jeśli się rozchodzi o kadrę dydaktyczną

Gość kalafior...
wrocław jest drogi, trochę taniej jest w ościennych wielkich = równie dużych miastach :)