Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość propol propol

propolis a karmienie piersia

Polecane posty

Gość propol propol

slyszalam wiele dobrego o propolisie, ale nie wiem czy mozna go stosowac podczas karmienia. Czy ktos zazywal za zgoda lekarza? Na ulotce nic nie pisze.

Ja chciałam Propolki (na bazie propolisu) na gardło ale farmaceutka stwierdziła że nie wolno przy karmieniu... upewnię się u lekarza bo tylko tego używałam.

Gość takaaaa osbie jednaaa
Aile dziecko ma ?

Gość gość
? i co z tym propolisem?

Gość ania.doradca.ladeevit
Nie tylko w ciąży, ale też karmiąc piersią nie powinno się przyjmować żadnych preparatów, które nie zostały przebadane i dopuszczone do stosowania w tych szczególnych stanach. Taka informacja (o przeznaczeniu dla ciężarnych i karmiących kobiet) musi być zamieszczona na opakowaniu.ulotce.

Gość gość
Cala ciaze bralam mieszanke miodowa z pylkiem cytryna i propolisem na spirytusie - ginekolog powiedzial ze jak wezme 5 kropelek propolisu nic sie nie stanie bo to minimalna ilosc.

Gość Katarynka Ka
Jakoś karmiąc piersią bym się nie zdecydowała na cokolwiek na spirytusie. Ja stosowałam prolaktan prenalen i bardzo mi pomógł. Jest stworzony i odpowiednio skomponowany dla karmiącej matki i tego bym się trzymała.

Gość ankkak
ja też nie :) a ten prolaktan to co dokładnie jest ?

Gość gość
O matko, biorę propolis w sprayu od kilku dni, dziecko 6 tyg ma się dobrze a angina mija.

Gość gość
Moje drogie, ile kosztuje ten srodek i czy tylko mozna kupic go w aptece?

Gość zdaaanka
Który? propolis czy prolaktan? propolis nie wiem, mam alergie na miód, więc i z propolisem nie próbuję, ale prolaktan tak, kupisz w aptece, jakieś niecałe 20 zł za 14 saszetek.

Gość gość
Ja też jestem za takim rozwiązaniem jakim jest własnie Prolaktan. Polecam, ponieważ on sprawdza sie najlepiej.

Gość gość
Przecież prolaktan jest na laktację a propolis leczy infekcje, co wy tu wyjeżdżacie z prolaktanem.

Gość gośćUrszulka
Może dziewczynom jest potrzebne wsparcie laktacji po prostu a prolaktan jest dobry, co do propolisu to się nie znam, nie wiem jaki ma wpływ na karmienie.