Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeżak

prośba o pomoc, może ktoś tu jest z Legnicy ?

Polecane posty

Gość świeżak

obawiam się że tam musiało się coś wydarzyć, jest w Legnicy przy ul . Okulickiego 7/8 spore gospodarstwo ogrodnicze pod nazwą GARDEN CENTRE , gdzie właścicielem jest Maciej Matusiak i do tej pory wystawiali na Allegro setki a nawet tysiące roślin w doniczkach i komentarze kupujących były pozytywne , kupiłem dwa tygodnie temu kilka roślin w doniczkach i nie mam nic, telefonu w firmie nikt nie odbiera, nie odpowiadają na maile, czuję że tych zamówionych roślin już nie otrzymam, na stronie firmy pojawił się tekst : Użytkownik garden_centre (3753) nie ma w tej chwili wystawionych przedmiotów http://allegro.pl/show_user.php?uid=7318902 http://allegro.pl/my_page.php?uid=7318902 czy ktoś ma jakieś przemyślenia na ten temat ?

Gość kazp
Mam ten sam problem. Nigdy wczesniej nie kupowalem u nich zadnych sadzonek. Teraz kupilem i od razui porazka. A w dodatku brak jakiegokolwiek kontaktu. Nikt nie odpowiada na jakiekolwiek maile i nikt nie odbiera telefonu.

Gość nervous
Kto to jest ten Matusiak na allegro garden-centre bo kupilem od niego to owo, gosciu nie wywiazal sie z zobowiazania, nie mam zamiaru sie poddac nie odpowiada na maile, telefony. Prosze o kontakt innych ktorzy tez uwazaja sie za pokrzywdzonych przez tegp Pana. Adres jakim sie legitymuje na allegro to Maciej Matusiak, Okulickiego 7/8 ,59-220 Legnica.

Gość kupujacy
wlasnie kupilem pare dni temu sadzonki od tego goscia i brak kontaktu konto z allegro ogrody_online i co tu robic??

Gość kupujacy
konto ogrody_online dalej aktywne przeciez...... hmmm co tu robic?? jest ktos z lenicy?

Gość gość
ja tez mam ten sam problem zero odzewu i towaru brak :( krystynka32@interia.pl

Gość Ile  czekacie na przesyłkę?
Moim zdaniem przesyłki dotrą. Facet ma dużo zamówień i pewnie się nie wyrabia z pakowaniem. Ja bym nie panikowała.

Gość radekl82
A ja właśnie otrzymałam przesyłkę na 30 roślinek w 2 dni po zaksięgowaniu przelewu!! Troszkę się bałam, bo przypadkowo weszłam na Państwa forum, ale okazało się, Pan był,że wszystko jest w porządku. Roślinki są żywiutkie, zielone, ładnie rozkrzewione i były b. dobrze zapakowane. Jedyny problem miałam z dodzwonieniem się, ale gdy mi się to w końcu udało, Pan był b. miły i rzeczowy. Myślę, że i do Państwa dotrą zamówienie. Ja jestem zachwycona jakością za tak niską cenę!!!

Gość gość
to niezle ich pocieszylas,ze na pewno przyjda,jak oni pisali w 2013roku :D

Gość gość
sory,oni pisali w 2011roku

Gość gość
w Legnicy na Okulickiego nie ma ŻADNEGO centrum ogrodniczego; na tej uliczce stoi kilka bloków mieszkalnych i to wszystko, chyba, że koleś ma w mieszkaniu zarejestrowaną działalność. Ale już samo to jest podejrzane - gdyby miał gospodarstwo ogrodnicze to podałby jego rzeczywisty adres - w końcu to nie jest działalność, którą prowadzi się w piwnicy w bloku

Gość gość
Również mam negatywne doświadczenie z tą firmą, kupiłam sadzonki, dokonałam zapłaty za kuriera, a oni wysłali mi za pobraniem i musiałam znowu dokonać zapłaty za przesyłkę. Oczywiście nie odebrałam przesyłki. Telefon kontrahenta nie odpowiada, maile milczą. Dopiero przez allegro raczyli odpisać, że przepraszają i do następnych zakupów dołączą jakiś gratis. Ale ja się pytam gdzie jest moja przesyłka za którą zapłaciłam?! nie mam ani pieniędzy ani przesyłki, a oni mówią jeszcze, że do następnego zamówienia coś dorzucą... Nie chce mieć z tą firmą więcej nic do czynienia i Wam również odradzam.

Gość gość
U mnie skolei wszystko przebiegło szybko i bez problemowo, rozmawiałem też z pracownikiem albo szefem, w sumie nie wiem, i pytałem co się działo. Mówił że mieli kłopoty organizacyjne w związku z dużą ilością paczek i zmianami pracowników którzy właśnie sprawiali takie pomyłki. Mówił że od teraz będzie wszystko ładnie funkcjonować i że korespondują ze starszymi niezadowolonymi klientami żeby jakoś rozwiązywać to co ktoś skopał. Jak to będzie, zobaczymy.

Gość gość
przeciez oni maja baaaaardzo duzo negatywow, po co u takiego kupowac.

Gość gość
Pierwsza przesylky otrzymalam w miare szybko,magnolie ladne choc troczhe znszczone zlym popak.a jedna miala byc wieksza (2xdrozsza)lecz niczym sie nie roznila od pozostalych. ,borowki mini-3xmniejsze niz w opisie.jagoda rewelacja Pisalam w tej sprawie i nawet mialam wrazenie ,ze Pan ,ktory podjal koresp.chce naprawic pomylke ,ale zrezygnowalam,bo doszlam do wniosku,ze dam mu jeszcze szanse i kupilam 10 roslin.To byl blad.Czekam ponad miesiac i nic,ponad 2 tyg,temu ktos napisal ,po kolejnym e-mailu,ze przepraszaja i jeszcze dzis przesylka bedzie nadana.-w poniedzialek bedzie 3 tyg.No coz szkoda ,ze glupota nie boli, moze wtedy bylabym rozsadniejsza.