Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AniaZZZ

masaż dla kobiet w ciąży

Polecane posty

witam!czy macie może jakieś doświadczenia z masażami w czasie ciązy? moja przyjaciólka ma straszne bole kregoslupa, slyszalam ze masaz jest skuteczny w lagodzeniu, podzielcie sie opiniami, do kogo na masaż w warszawie?

Gość mama małego Oskarka
Witam, polecam taki masaz. Ja korzystałam z usług masazystki podczas ciazy, glownie ze wzgledu na bole kregosłupa, ktore doskwierały mi do tego stopnia,że mialam trudnosci z poruszaniem się. Po kilku wizytach praktycznie nie odczuwałam zadnego bolu. Dodatkowo bylam odprezona, zupelnie jakbym nie była w ciazy :) Polecam! Nie ma nad czym sie zastanawiac. Dodatkowo - mniej rozstepów a to chyba tez wazne

Gość kocham dzieci
Masaz w ciazy przynosi ulge obolalych plecom i nogom. Polecam. Przy drugiej ciazy kregoslup bolal mnie tak bardzo, ze nie moglam ani chodzic, ani nawet lezec (zadna pozycja nie byla na tyle wygodna, by bol sie zmniejszal). Poszlam do masazysty i nie zaluje. Naprawde pomoglo. Dodatkowym atutem takich "zabiegow" jest odprezenie, ktore w ciazy bardzo sie przydaje :)

Jak nalbardziej polecam.Rozpoczęłam masaże w drugiej ciąży ,ze względu na uciążliwe i duże bóle kręgosłupa.Masaże u profesjonalnej masażystki przynosiły mi ogromną ulgę,i poprawiały moje samopoczucie.Po kilku wizytach było o niebo lepiej.

w ciąży plecy mocno mi dokuczały , dlatego w końcu zdecydowałam się na masażystę... Bóle pleców już nie były tak dokuczliwe, byłam bardziej odprężona i ogólnie myślę , że to świetna sprawa. Z mojego doświadczenia wiem też że dobrze chodzić do jednego sprawdzonego masażysty przy którym czujesz się swobodnie , bo podstawa to rozluźnić wszystkie mięśnie ;)

Masaż ma wiele zastosowań przede wszystkim łagodzi bóle kręgosłupa, nóg a także poprawia wygląd skóry zmniejsza rozstępy, polecam!!!!

jest teraz promocja facebookowa na wszystkie masaże - 50 % , znalazłam tą wzmiankę na Facebooku na koncie Chanta'l :))))