Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potarganablondynka

Czy któraś z Was miała szczotkę Tangle Teezer?

Polecane posty

Gość potarganablondynka

Podobno jest niesamowita, nie ciągnie, rozczesuje najgorsze kołtuny itp. Tylko wolałabym się jeszcze dowiedzieć od kogoś kto ma, bo jest droga, a nie stać mnie na wywalenie kasy na kolejny bubel.

Gość dzika ważka
Ja ją mam od jakiegoś miesiąca. jest na prawdę supeeeeeeer! Pierwszy raz od nie wiem jak dawna czesanie nie stanowi dla mnie problemu. Nie wiem w czym tkwi sekret tej szczotki, ale rozdziela wszystkie kołtuny bez problemu. To fakt, ze nigdy nie wydałam tyle kasy na szczotkę do włosów, ale kumpela mnie namówiła i razem zamówiłyśmy. Przynajmniej nam się koszt przesyłki podzielił na pół.

Gość mistrzyni
A gdzie tą szczotkę kupiłaś? Bo ja widzę na Allegro za 65 zł- dla mnie trochę drogo jak na szczotkę.

Gość ininkli
ja kupowałam na ebayu, wyszło jakieś 12 funtów z przesyłką

Gość dzika ważka
A ja kupiłam w sklepie www.cosmoshop.pl - mają tam za 50,99 zł. Taniej w Polsce nie znalazłam. Na ogół wszędzie kosztują u nas 65 zł. W UK są za 12 funtów, ale to mniej więcej wychodzi tak samo jak w tym cosmoshopie.

Witam Posiadam tą szczotkę od ok 2 tygodni i jest po prostu niesamowita!! Kupiłam ją na allegro za 49zł z przesyłką. Mam długie włosy które się plączą (jak to długie włosy). Bardzo było mi szkoda kasy bo to jednak dużo jak na szczotkę do włosów... ale nie żałuję. Włosy są po niej miłe w dotyku i idealnie rozczesane i wydaję mi się że nie plączą się tak szybko jak po innych szczotkach. Moje dzieci nie uciekają przed czesaniem i nawet nie czują kiedy włoski są już pięknie rozczesane. Polecam Tangle Teezer z czystym sumieniem i to nie będą pieniądze wyrzucone w błoto. Naprawdę jest warta tych pieniędzy. Pozdrawiam

Gość eluniako
czy kupic szczotke w etui ,czy bez?Czy sa to te same szczotki?

Gość gość
ja wolałam kupić tą w etui i faktycznie jest lepsza bo nawet jeśli nie nosisz jej w torebce to nie osiada na niej kurz kiedy leży w domu

Gość gość
Jak plączą CI się włosy, to musisz je mocno nawilżyć. Szczotka ci magicznie nie rozwiąże problemów. Na oficjalnej stronie TT są one po 50 zł, nie daj się naciągnąć na tym allegro.