Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zenon ziembiewicz

Nawracajcie się!

Polecane posty

Kobiety nie dokonujcie aborcji Ludzie nie zmuszajcie kobiet do aborcji(chociaz nie wiadomo jakaby byla sytuacja) Ludzie nie myslcie o eutanazji Ludzie nie myslcie o in vitro Nie uprawiajcie seksu z kim popadnie Nie zabijajcie sie Nie kradnijcie Nie ponizajcie drugiego czlowieka tylko dlatego ze jest inny niz wy Nie smiejcie ze czlowieka ktory jest chory Jesli sie wszyscy nie nawrocicie wszyscy jednakowo zginiecie, spotka was za to kara olbrzymia.

Gość pimpek sadełko****************
głosujmy na PIS AVE ORLĄTKO NA CZERWONYM TLE!!!!!!!!!

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
mysle ze ludzie ktorzy grzesza i smieja sie z podobnych kwestii musza miec ciezkie zycie, mysla ze ten bol ktory nosza w sercu, w zyciu Bog MUSI im wynagrodzic, bo maja w dupie co im sie potem stanie , mysla ze nic nie ma gorszego od ich ciezkiego , przerazajacego zycia

no wlasnie

Gość chyba popierdółka
Zenek,ty jakiś mesjasz nawiedzony jesteś,czy zwykły popierdoleniec?

Gość bflB
TO CO POWIESZ NA ZNALEZIONY W RZECZE KORPUS 5LETNIEGO DZIECKA HM???ŻE CI KTÓRZY TO ZROBILI SAMI MIĘLI CIĘŻKIE DZIECIŃSTWO? I TO MA ICH TŁUMACZYĆ? KOBIETA KTÓRA SIĘ TYM CHŁOPCZYKIEM OPIEKOWAŁA POWIEDZIAŁA ŻE LUDZIE KTÓRZY GO ZABILI WYKORZYSTALI GO DO SWOJICH RYTUAŁÓW!!! POLICJA PO 10LATACH OD TEJ OKROPNEJ ZBRODNI W KOŃCU NADAŁA CHŁOPCU IMIĘ: ADAM. WIDZIAŁAM Z JAKIM BÓLEM PRZECHODZIŁY DZIENNIKARZOWI SŁOWA KTÓRY MUSIAŁ O TYM MÓWIĆ PUBLICZNIE. CO TŁUMACZY TAK OKRUTNE ZBRODNIE? A MOŻE PO PROSTU NIEKTÓRZY LUDZIE NA TYM ŚWIECIE TO CZYSTE ZŁO

Gość sara3535
Zenek jestes nie do podrobienia , modl sie za nas wszystkich to bedzie z Ciebie troche pozytku a nie pisz tutaj bo juz nie moge sie smiac. Kazdy ma prawo byc pokrecony i gdzies musza to uzewnetrznic. Ale dlaczego meczysz wlasnie nas?

Nikogo nie mecze, stwierdzam co dobre a co zle? Jesli usuniecie ciazy, popieranie eutanazji i i in vitro, popieranie gnebienia innych ludzi, myslenie o zemscie jest dla was czyms normalnym to zal mi was. Co to znaczy uzewnetrznic, ludzie ktorzy nie wierza w Boga sa chorzy psychicznie.

duzo ludzi mysli jak ty, atakowac beda cie nieliczni, wiec sie nie przejmuj ;)

Gość bflB
JEŻELI SIĘ NIE NAWRÓCĄ BÓG IM NA PEWNO TEGO NIE WYBACZY SIĘGNIE ICH BOŻA SPRAWIEDLIWOŚĆ CZAS SIĘ OBUDZIĆ Z GŁĘBOKIEGO SNU PÓKI JESZCZE NIE JEST ZA PÓŹNO!!!

Ja tez was namawiam! Moze to dziwne co teraz powiem ale dobrym przykladem sprawiedliwosci sa telenowele latynoskie w ktorych zlo zawsze zostaje ukarane i nigdy nie jest bezkarne.

Gość bflB
WSZYSCY ŻYJĄ IUZJĄ SPOWIEDZI PO KTÓREJ DALEJ TKWIĄ W TYM SAMYM GRZECHU MYŚLĄC ŻE SĄ OCZYSZCZENI BZDURA!!! SAMI SIEBIE OSZUKUJĄ!!!

Gość bflB
ZENEK SZUKASZ SPRAWIEDLIWOŚCI BOŻEJ ZACZNIJ BIBLIĘ CZYTAĆ JA NIE MAM CZASU NA TV W BIBLII ZNAJDZIESZ WSZYSTKO POZDRAWIAM I DOBRANOC

ludzie ktorzy nie wierza w Boga sa chorzy psychicznie. Nie no, to zdanie doprowadziło mnie do wybuchu niekontrolowanego śmiechu :D Wiesz, co jest przykre ? To, że dzielisz ludzi na chrześcijan - dobrych i niewierzących - złych. A nie przyszło Ci do głowy, że świat nie jest czarno-biały ? Niewierzący człowiek może być o wiele bardziej moralny w swym postępowaniu od niejednego wierzącego i na odwrót. Może kierować się zwyczajnym dobrem, które nie ma nic wspólnego z wiarą w tym przypadku. Poza tym, nie wszystko to, co wymieniłeś jest złe( część oczywiście jest zła), bo nie wszystko można rozgraniczyć jako dobro i zło, bo jest też coś pomiędzy.

Gość JHDFLH
nemezis musisz przyjąć jedną rzecz jako prawdziwą: nie ma złych chrześcijan, nie ma jeśli ktoś wmawia ci że wierzy, a jest według twojej opinii złym człowiekiem z jakiegokolwiek powodu-kradnie, bije żonę, alkoholik,rozpustnik itp... to powiedz mu w żywe oczy że jest kłamcą każdy kto prowadzi bujne życie a przykrywa się wiarą w Boga jest obłudnym kłamcą

Gość JHDFLH
i nie ma w takim człowieku Ducha Bożego a tym samym Świątyni Bożej

Gość JHDFLH
i Bóg w takim człowieku nie mieszka

Gość JHDFLH
i nie ma nic pomiędzy dobrem a złem jest i dobro i zło i nie ma nic pośrodku

JHDFLH - tak, wiem. Ale mi chodziło o tą ciasnotę umysłową i myślenie, że jak ktoś jest niewierzący, to żyje z dala od Boga a więc niby z dala od zasad moralnych, co jest myśleniem błędnym. A co do chrześcijan to zgadzam się, że część na pewno przybiera obłudną maskę hipokryzji wierząc w Boga na pokaz, a postępując zupełnie inaczej niż On nakazuje. Oczywiście istnieją prawdziwi chrześcijanie, którzy nie wstydzą się swojej wiary i postępują zgodnie z nią, ale jest ich naprawdę niewielu.

Gość JHDFLH
tak, wiem. Ale mi chodziło o tą ciasnotę umysłową i myślenie, że jak ktoś jest niewierzący, to żyje z dala od Boga a więc niby z dala od zasad moralnych, co jest myśleniem błędnym rozumiem co masz na myśli, na szczęście każdy z nas ma w sobie coś takiego jak sumienie :) co do chrześcijan zgadzam się, jestem sama chrześcijanką Jezus mojim Panem ale złości mnie obłuda, straszliwie Bóg widzi każdego człowieka zna jego zamiary ma go jak na dłoni, czy ludzie którzy żyją sami z sobą w kłamstwiem to chrześcijanie? Według mnie absolutnie NIE!!! i w tym też się zgadzamy uważam że czas się zastanowic nad sobą i swojim życiem, sprawiedliwości Bożej nikt nie ujdzie, a ci wypisani w 1poście autora jeśli Bożymi sługami nie są, to czyjimi? Do kogo należą temu będą oddani tak będzie!