Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l0si3

Jaki kolor włosów będzie dla mnie dobry?

Polecane posty

Gość l0si3

Witam, chciałabym po raz pierwszy w życiu zafarbowac swoje włosy, lecz niestety nie wiem na jaki kolor. Posiadam oliwkowo - brązowe oczy oraz niezbyt ciemną ani też jasną karnację (link do zdjęcia na samym dole). Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. :) ZDJĘCIE http://img9.imageshack.us/img9/148/unled3x.jpg

Gość l0si3
w linku ostatnie literki mają byc bez spacji :)

Gość Bobofrut
zamieść zdjęcie tutaj, bo to imageshack to bubel i rzadko co działa. www.voila.pl

Gość Bobofrut
Dziewczyno! nie farbuj włosów masz śliczny kolor, do tego zdrowe i błyszczące. naprawde wyglądasz w nich dobrze :)

Gość l0si3
zapomniałam dodać, że chodzi mi o włosy łonowe

Gość szukam pomysłu...
Masz śliczny naturalny kolor włosów...

Gość Bobofrut
sama chciałabym taki kolor

Gość lopae
taka fajna niunia i już jej odpierrdala, że tu weszła. poczytaj, słonko, książki. lepiej ci to zrobi...

Gość Bobofrut
a ty jełopku tu czego? :o to dział zdrowie i uroda, więc...

Gość Bobofrut
każdego dnia w samo południe otwieram okno i z wielkim zapałem odgrywam hejnał mariacki wzbudzając niebywały zachwyt wsród przechodniów :classic_cool:

Gość zostaw kolor i tak ci to nic
nie da. lepiej zapusc grzywke dluzsza. pozdr

Gość Bobofrut
hmm cienko. nawet sie nie zaśmiałam, postaraj sie bardziej

Gość Konradolo
Popieram poprzedniczkę/ka masz bardzo ładne włosy- nie psuj ich farbą! Raz zafarbujesz i odrosty się pojawią a nie ma nic bardziej odrzucającego facetów. Dziewczyno nie maluj ! Jestes piękna. :)

Gość Bobofrut
jem pyszną kupę :classic_cool:

Gość Konradolo
Bobofrut - masz nieźle zryty czerep

Gość Bobofrut
podszywie smacznego jak Ci smakuje. ok spadam, nie bede psuć komuś topiku. nie farbuj masz piekny kolorek

Gość Konradolo
idź już, popaprana babo

Gość Bobofrut
Konradolo chyba jesteś tu nowy i jeszcze nie wiesz jak często pojawiają sie podszywy:D

a ile ty masz dziecinko lat?, jeśli omawiałaś już anię z zielonego wzgórza, to powinnaś wiedzieć jak malowanie może się skończyć! i już do łóżeczka, wieczorynka się skończyła

Gość Konradolo
pierdzę w rytm Coco Dżambo

Gość ahshdgfgh
NIE FARBUJ, kolor masz zajebisty i w ogole cała jestes zajebista :)

Gość l0si3
Lopae, widzę, że masz bardzo bogaty zasób słów, skoro używasz łaciny podwórkowej. :) Może sam/a poczytaj sobie książki? Z pewnością owy zasób Ci się powiększy :) Poza tym, pozdrawiam żartownisia, który wykorzystuje mój nick pisząc debilne posty, myśląc, że jest super śmieszny. To było naprawdę trafny "żarcik", Odpadzie społeczny. Co do koloru, trochę mi się znudził, niestety. Nie jestem do końca pewna zmiany, lecz jednak chciałabym trochę poeksperymentowac.

Gość Konradolo
nie wierzę w podszywy. wystarczy, że zjadasz kupy :O

Gość l0si3
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość l0si3
jeszcze jedno, tu może było takie światło, w rzeczywistosci moj kolor taki... "mysi", taki nijaki...

Gość l0si3
Kyrie elejson, Chryste elejson, Kyrie elejson. Chryste, usłysz nas, Chryste, wysłuchaj nas. Ojcze z nieba, Boże, - zmiłuj się nad nami. Synu, Odkupicielu świata, Boże, Duchu Święty, Boże, Święta Trójco, Jedyny Boże, Święta Maryjo, - módl się za nami. Święta Boża Rodzicielko, Święta Panno nad pannami, Matko Chrystusowa, Matko Kościoła, Matko łaski Bożej, Matko nieskalana, Matko najczystsza, Matko dziewicza, Matko nienaruszona, Matko najmilsza, Matko przedziwna, Matko dobrej rady, Matko Stworzyciela, Matko Zbawiciela, Panno roztropna, Panno czcigodna, Panno wsławiona, Panno można, Panno łaskawa, Panno wierna, Zwierciadło sprawiedliwości, Stolico mądrości, Przyczyno naszej radości, Przybytku Ducha Świętego, Przybytku chwalebny, Przybytku sławny pobożności, Różo Duchowna, Wieżo Dawidowa, Wieżo z kości słoniowej, Domie złoty, Arko przymierza, Bramo niebieska, Gwiazdo zaranna, Uzdrowienie chorych, Ucieczko grzesznych, Pocieszycielko strapionych, Wspomożenie wiernych, Królowo Aniołów, Królowo Patriarchów, Królowo Proroków, Królowo Apostołów, Królowo Męczenników, Królowo Wyznawców, Królowo Dziewic, Królowo wszystkich Świętych, Królowo bez zmazy pierworodnej poczęta, Królowo wniebowzięta, Królowo Różańca świętego, Królowo rodziny Królowo pokoju, Królowo Polski, Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata, przepuść nam, Panie. Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata, wysłuchaj nas, Panie. Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata, zmiłuj się nad nami.

Gość Konradolo
wyjadam bobki kozy wabiącej się Frania, ów koza jest w posiadaniu babci Hildy

Gość l0si3
Ale to było zabawne, uśmiałam się do łez! Darujcie sobie, Dzieci, nie róbcie podszyw, idźcie spac, już dawno po Dobranocce.