Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikkaaaaaa

czy jest tu ktos kto chce schudnac gora 10?

Polecane posty

Gość monikkaaaaaa

szukam kogos z kim mozna by pogadac o diecie.ja dokladnie nie wiem ile waze,jutro sie zwaze,waze mniej wiecej 58kg przy 166cm wzrostu i chce zrzucic z jakies gora 8kg,nie planuje zadnej diety mayo czy innych cudow,poprostu jesc mniej,cwiczyc raczej nie bede bo samej nie lubie,nawet zabardzo nie mam miejsca,nie mam roweru,kasy na silownie :/ jest tu ktos?

Gość Aai
Jestem ja:) 171cm wzrostu.zważe sie jutro ale na pewno powyżej 70 waże. Chciałabym ważyć jakieś 64kg.planuje to zrobić do wakacji:)

Ja waze 58kg przy wzroscie 154cm...zostalo po ciazy...chcialabym schudnac choc te 4 kg,ale waga ani drgnie...od porodu schudlam 15kg..

Gość Aai
Czyli ja tu najgrubsza:P odchudzam sie już od 2tyg ale nie wiem jakie są efekty. To jaki plan działania? ja proponuje:zero fast foodow, słodycze tylko lody śmietankowe i batony musli. Chleb tylko ciemny góra kromka dziennie.nie jeść kolacji, na obiad troche mniej niż zwykle, mięso chude, zero sera żółtego, dużo warzyw, jajka jem tylko bez żółtka.

Gość też moniaaaa
Ja też bym chciała schudnąć ok. 5-6 kg., obecnie ważę jakieś 56-57 kg przy wzroście 160 cm. Brakuje mi wytrwałości...

Gość Aai
No to czas znaleźć sobie motywację:)

Gość monikkaaaaaa
witam wszystkie:) ja jak narazie zjadlam 2gruszki i chyba za chwile zjem jakis jogurt. macie ustalona diete?bo ja to znajac siebie wole poprostu jesc mniej,tak gora 1200kcal,oczywiscie bez fast-foodow,pizzy,czekolad,etc no chyba,ze raz na jakis czas,zeby nie zglupiec i pozniej nie rzucic sie na wszystko :) w sumie nie musze sie odchudzac,bo jakas gruba nie jestem,ale nie lubie moich boczkow :( niby motywacje mam,ale moj chlopak uwaza,ze jestem glupia,ze chce robic diete bo nie potrzebuje i wg niego wszystko jest ok.a jak mi tak gada to w pewnym momencie slabosci siegam po zle jedzenie bo po co sie odchudzac. po ile macie lat?ja mam 22:)

Gość monikkaaaaaa
dodam,ze jestem bezrobotna wiec siedze w domu i mam wiecej czasu na jedzenie :D