Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pysiuniek1993

Powroty są realne?

Polecane posty

Gość Pysiuniek1993

Witam. Zapewne nie jeden z nas myślał nad tym , aby starać się powrócić do osoby z którą był przez dany okres , ale coś coś nie wyszło i się rozsypało... Czy powroty są ciężkie? Czy warto próbować raz jeszcze?

Gość blondym wieczorwą porą
to zależy co było przyczyną rozstania

Gość Pysiuniek1993
U mnie było to ,że dziewczyna zakochała się w chłopaku którego poznała przez internet , było to niedawno (koniec grudnia) Oczywiście teraz już z nim nie jest , nawet się z nim nie spotkała. Po tych czterech miesiącach nareszcie mamy jakiś ze sobą kontakt , wcześniej traktowała mnie jak wroga , chciałbym wrócić...

Gość Elliot
Nie wiem co było miedzy wami nie tak, ale jeśli nic naprawdę poważnego.. to próbuj! Co masz do stracenia? A ile możesz stracisz jak nie spróbujesz? Wiem coś o tym.. wierz mi..

Gość Elliot
możesz stracić'

To jest tak, że jeśli facet chce wrócić, a kobieta go przyjmie - ma duże szanse. Powinien jednak starać się zmienić te cechy, które u niej spowodowały zdradę/zainteresowanie innym/randki internetowe. To się nie wzięło z niczego i Autor tematu wie na pewno, jak było w jego przypadku. Dziewczyny są z reguły wierne. Zdradzają (najpierw psychicznie i na tym etapie wrócić najłatwiej) w wyniku długotrwałego rozczarowania dotychczasowym partnerem. Tak więc, drogi Autorze - weź się w garść, zawalcz o dziewczynę (lubimy być odzyskiwane nie mniej, niż zdobywane!) i o siebie. Powodzenia!