Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuleczkaaaaaaaaaaaaaaa

I co tu zrobić żeby wróciły dawne czasy...

Polecane posty

Hej. Kręce od września z takim kolesiem. Nie byliśmy parą ale często się spotykaliśmy, przy kolegach mnie całował/przytulał, na każdą impreze mnie zabierał tzn. w oczach innyvh wyglądaliśmy na parę ale nasze relacje były luźne. Ja sie mogłam spotykać z innymi i on. Kiedyś zobaczyłam w szkole jak obejmuje go taka dziewczyna, wiem ze nie powinnam ale walnęłam focha . Jeszcze tego samego dnia napisał do mnie na gg o co mi chodzi ze taka dziwna w stosunku do niego jestem?,opowiedziałam mu wszystko a on wytłumaczył ze ona się do niego przyczepiła ale jak mnie to denerwuje to on jej powie żeby sie do niego nie przytulała i w ogóle zakończył z nią znajomosć. I znowu było tak jak wcześniej. Za jakieś dwa miesiące zobaczyłam go jak spacerował z jakąś,więc ja specjalnie szłam tak zeby mnie zauważył;D potem sie okzało ze to jego koleżana dobra i od tamtego czasu bardzo się odddaliliśmy, juz nie pamiętam kiedy się całowaliśmy,przytulaliśmy... a o wspólnej imprezie to juz nie wspomne;/ co zrobić żeby bylo jak dawniej?? pomocy ;/ ja mam 17 lat a on 19

Gość oleczkakuleczka
pogadaj z nim;D

Kurde ale juz mi tak głupio ciągle się pytać czemu jest dziwny co do mnie... on zawsze odpowiada ze zdaje mi sie;/

Gość oleczkakuleczka
moze faktycznie ci się zdaję??

Nie zdaje mi się, bo jak jest wszystko dobrze to na przywitanie w szkole da buziaczka w policzka i zagada prawie ze na każdej przerwie a jak jest źle to tylko cześć na przywitanie a na przerwach przechodzi obojętnie;/

Poradzcie coś:D

podnoszę;p