Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heronia2

DZIEWCZYNY UNIKAJCIE CHLOPAKOW-PSYCHOLOGOW JAK OGNIA-moja historia czytaj!!!!

Polecane posty

Gość heronia2

Opowiesc o beznadziejnym facecie na MAXA!!! Wiec po rozstaniu z chlopakiem bylam troche zdesperowana i tak szukalam pocieszenia i chodzilam do psychologa bo nie moglam sobie poradzic ze soba, wybralam jakiegos chlopaka co sie na gronie oglaszal jako psycholog, mial 27 lat w zawozie pracowal 2 lata ale z tego co się tam wypowiadal to widzialam ze kilka osob go chwalilo i polecalo, a ze byl nie drogi bo bral 50zl za godzine i byl z Wawy to się z nim umowilam.. bylam u niego z 4 razy pogadac i naprawde wydawal sie super chlopakiem, pomogl mi troche z moim problemem ... i wyleczyl mnie troche z mojego ex. i tu koniec pieknej histori gdyz... minelo kilka dni odezwal się do mnie i chcial się spotkac na kawe powiedzial ze milo mu się ze mna rozmawialo i moze do kina bysmy poszli czy cos? ze martwi sie o mnie zebym nie wrocila do bylego (tyrana) itp itp do żeczy: po kilku spotkaniach ja mialam go dosc a on mi ciagle pisal i mowil ze się wemnie chyba zakochuje ja bylam przerazona... bo jeszcze niedawno rozstalam się z chlopakiem po 6 latach.. nie chcialam nikogo nowego.. a jednak milo mi się z nim czas spedzalo i tak kiedys zaprosil mnie do siebie i ogladalismy sobei film i lezelismy na łóżku i nagle on zgasil tv i sie tak na mnie patrzy i mowi-'' CHCIAL BYM ZEBYS BYLA DLA MNIE KIMS WIECEJ.. DZIEWCZYNA A BYĆ MOŻE NAWET NARZECZONĄ ... Nie sadzilem ze cos takiego dobrego mnie w życiu jeszcze spotka, nie dam ci teraz tak latwo odejsc'' ( to bylo po miesiacu znajomosci hahaha) jak to wszytko mowil mial bardzo dziwna mine i tak jak by łzy w oczach i taki dziwny wzrok zdalam sobie w tamtym momecie sprawe - ,, Boze co ja tu robie, a on jaki on jest paskudny'' i chcialam uciekac!! w jego oczach widzialam diabla jakiegos, psychopate !! cos wymyslilam ze musze isc i mowie ,dobra dobra pogadamy o tym jeszcze.. a n ajlepsze bylo ze zaczol mnie masowac po n odze, calowac... po szyi i mi mowil- widze jak ci dobrze ze mna! potem się rozebral z koszuli i mowi ze i co? widze ze lecisz na moja klate ( a byl chudy jak smierc blee) ja się tylko usmiechnelam i chcialam uciekac.. od tego spotkania zaczelam go unikac... i kiedys wracalam ze szkoly a on wiedzial jaki mam samochod i ze stawiam gdzies przy stacji i wracam kiedys ide do auta patrze a on stoi z kwiatami pogadalam z nim chwile a on do mnie- powiec mi czy ty chcesz cofnac swoja dezycje? nie rob mi tego juz raz przez dziewczyne chcialem zrobic cos strasznego.. tym razem sie nie powstrzymam przed tym ( chyba mu chodzilo o samobujstwo) ja nie wiedzialam jak to zakonczyc zaczelam go unikac on wydzwanial bral mnie na litosc, bral na kase powiedzial ze jak bede jego zazeczona to bedzie mn ie utrzymywacc... szok nie chce mi sie juz dalej pisac bo jak mi się to przypomina to mi slabo a na dodatek wlasnie mi mignelo na gg ze on jest dostepny zaraz beltne.. sory jak nudzilam ale musialam was ostrzec!

Gość heronia2
hahaha ta jak ja bym tu wszytko napisala to byscie sie wystraszyly ale za duzo czytania i nikomu sie nie bedzie chcialo tego czytac.. ale juz minol miesiac od tamtego dnia co bylam u niego juz go olalam a on ciagle wydzwania, przyjedza pod moj dom, a jak ja niechce wyjsc to mowi mojemu tacie ze to przez bylego taka jestem ze tamten zrobil ze mnie chora a ze niby on chce mi tylko pomuc.. nachodzi mnie na stacji teraz jak wychodze z pociagu mam lęki ze on bedzie czekal.. ON JEST CHORY!! tu się nie da wyrazic tego co czuje rece mi się trzesa jak to pisze!! on mnie szuka wszedzie na internecie nk,fotka,facebook, wszedzie wpisuje w google moje imie i nazwisko, szuka mnie po e-mailu czuje sie jak w jakims filmie !

Gość *************************bęc
08:58 heronia2 Opowiesc o beznadziejnym facecie na MAXA!!! No nie wiem, czy o nim, czy o Tobie: 1. szukasz profesjonalnego psychologa na gronie? / "....wybralam jakiegos chlopaka co sie na gronie oglaszal jako psycholog, mial 27 lat w zawozie pracowal 2 lata ..."/ a znasz chociaż jego imię i nazwisko? 2. i jeszcze mu płaciłaś za te spotkania? /".... a ze byl nie drogi bo bral 50zl za godzine i byl z Wawy to się z nim umowilam.. bylam u niego z 4 razy pogadac i naprawde wydawal sie super chlopakiem, pomogl mi troche z moim problemem ... i wyleczyl mnie troche z mojego ex." Hm..... myslę,że z twojego ex wyleczyłby jakikolwiek w miarę przystojny facet :D nie ma w tym nic nadzwyczajnego :D On zna Twoje dane, a czy Ty znasz jego dane osobowe? Gdzie pracuje?

Gość heronia2
tak znam jego dane nie jestem na tyle glupia zeby isc do kolesia co nie jest psychologiem na prawde widzialm jego pieczatke i taka ksiazeczke ze jest magistrem i pracuje w takim osrodku interwencji kryzysowej..

Gość stigma
Dziw, że chłopak po studiach poleciał na analfabetkę :-)

Gość pastafarianka reaktyacja
RZeczy samobÓjstwo. tak się to pisze, co, kartkówka z przyrody jutro, hę? laska ma max 10 lat.

09:33 [zgłoś do usunięcia] heronia2 tak znam jego dane nie jestem na tyle glupia zeby isc do kolesia co nie jest psychologiem na prawde widzialm jego pieczatke i taka ksiazeczke ze jest magistrem i pracuje w takim osrodku interwencji kryzysowej.. :D:D:D Młoda, usiądź, weź oddech i odpisz..... czy to nie są przypadkiem twoje mrzonki w czasie odrabiania lekcji? :)

P.S. ma mgr psych. i szuka chętnych na gronie :D dobre:)

Gość o dzizas
weź przestań dziewczyno bo ty trafiłaś na takiego to zaraz psychologów każesz unikać . puknij sie w głowę

Gość zakochał się i tyle
hahahaha a kilka topików dalej laski się wypowiadają, że polscy faceci są mało romantyczni i nie umieją okazywać uczuć. Nie to co egipcjanie :D:D

Gość vxnjgzdsl
nie czytałam do końca, ale koleś postępuje nieetycznie. psycholog nie ma prawa umawiać się z klientami. kropka.